Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship

Personal information

Age: 38 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 171 cm
Weight: 83 kg

Personal description

Absolvoval kurz smyslných masáží, a zabývám se již nějakou dobu tantrou.

Mám zájem se v tom zdokonalovat. Proto hledám ženu, které chybí dotek, chce být opečovávaná, hledá něhu, bez tlaku na cíl nebo směřování k sexu. Ten Ti nenabídnu, ani se k němu nenechám přemluvit. Zato přítomnost, úsměv a bezpečí to ano. A to vše zdarma.

Proč je moje nabídka zajímavá i bez sexu? Setkal jsem se s tím, že si partneři myslí, že jejich žena chce jen tvrdý sex, nebo že si to ona myslí sama protože jiný typ doteků doteď nepoznala. Slova jako "tohle je lepší než sex" nejsou po masáži žádnou výjimkou.

Partner může být i u toho, dívat se, přiučit, nebo zapojit. Nejdeš do žádného rizika.

--------------------
Jak to probíhá:
--------------------

Masíruju kokosovým olejem, já mám během masáže na sobě sarong - dlouhý šátek, který zakrývá spodní polovinu těla. Žena je zakryta také sárongem, odkrývám jen na místech, kterém se věnuji. Pouštím meditační smyslnou hudbu a zapaluju svíčky pro navození uvolňující atmosféry.

V úvodu je dobré dát si společně čaj a probrat očekávání a hranice, pak se pár minut v sedě díváme do očí, a snažíme se na sebe napojit, sladit dýchání, aby vzniklo příjemné napětí.

Ve zkratce průběh vypadá takto:

První hodinu se masíruje zadní část těla: hýčkání ve vlasech, uši, krk, ramena a střed zad, ruce, prsty, zadeček a zadní strana stehen - nedotýkám se pohlaví, lítka, chodidla prsty.

Druhá hodina je věnována přední části těla, vlasy, tváře, šíje, klíční kosti, oblast srdce mezi prsy, prsa - mimo bradavky, bříško stydká kost, třísla, stehna z vnitřní strany - mimo pohlaví.

Po každé z této částí je zařazen spojovací dotek - pomalý táhlý třeba minutu trvající pohyb od prstů na nohou po prsty na rukou.

Poté může a nemusí následovat hodinová masáž pohlaví, velice jemné a pomalé doteky, bez jakéhokoli tlaku na cíl.

Ve třetí hodině pak masíruju venušin pahorek, oblast třísel, velké pysky velmi důkladně, údolí mezi malými a velkými, malé pysky velmi jemně, několik různých druhů tahů na klitorisu, okolí vstupu, poté pomalu promačkávám stěny vaginy, několika způsoby dráždím oblast bodu G. Poté pomalu krouživě zasouvám jeden a dva prsty hluboko. Dále s palcem uvnitř a dlaní venku dráždím celou oblast pohlaví. Poté může následovat kombinace technik, které vycítím, že byly nejpříjemnější.

Orgasmus by při této masáži neměl být přímo cílem a není dobré na něj tlačit, ale v závěrečné části je to obvyklé.

Kdykoli během masáže je samozřejmě možné komunikovat své pocity a přání.

-------------------


Nemám aktuálně možnost masírovat u nás doma, protože tam jsou stále děti, v rámci moravy ale mohu přijet téměř kamkoli k Vám. Masíruju většinou na posteli, stačí jen aby bylo možné místnost dobře vytopit, zbytek zařídí svíčky, hudba a vůně kokosového oleje.

Na postavě a věku tolik nezáleží, protože ale nabízím za zaváděcí cenu 900 kč, chci aby mi byla masírovaná alespoň sympatická.

Nemusí to hrát roli, ale je mi 37, měřím 172 cm a jsem usměvavý sympaťák, od pohledu mladý táta od rodiny z vedlejšího vchodu. Vysokou školu mám, povídat se semnou dá hlavně o cestování, čtení a horách.

Ještě jednou úvodní upozornění: Vzájemným dotekům se nebráním, nenabízím ale sex, ani se k němu nenechám přemluvit.

Úvodní setkání by bylo nejlepší u kávy v Brně, nebo okolí, přijedu defakto kamkoli

Foto mohu zaslat do zpráv.