Dating Ads (1)

Rád se seznámím

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj hledám kamarádky, kamarády co rády cestují a chtěli by cestovat kamionem , nebo občas prostě spolu vyrazit jen tak na výlet nebo na tremp pěšky, vlakem, autem,....
Zkrátka hledám někoho s kým nebude nuda a má rád cestování, prima zábavu je pro každou "špatnost"
Nehledám vztah tak mi ho prosím nenabízejte, ale za každou nabídku kamarádství budu rád.
Rád bych někoho s kým si budu moci během cesty , řízení kamionu pokecat.
Skvělý by bylo kdyby se našla kolegyně nebo kolega s řp. kdy by jsme mohli vzít práci, zakázky ve dvojičce.
Tomu kdo by chtěl, ale nemá řidičák pokud budu moci kolegiálně rád pomohu , ale nejsem sponzor.
Miluju svoji práci řidiče, šoféra, kamioňáka, autobusáka a cestování po republice i světě když jsem tři dny na jednom místě už mě začínají svrbět ruce po volantu a táhne mě to na cesty. Miluji být každý den jinde.
Rád bych, ale našel někoho kdo by se mnou občas jel a je mi jedno jestli to bude žena či muž, ale někoho s kým si budu moci cestou pokecat. Někoho s kým budu moci jít na výlet , nějakou akci nebo třeba jen na kafe. Někoho kdo , ale nebude žárlit na mé kamarádky a kamarády.Nebylo by špatné kdyby se nás účastnilo některých akci, výletů více nebo by jsme třeba zašli společně na kávu .
Říkám že věk jen číslo tak se věkový rozdíl mých kamarádů a kamarádek pohybuje něco přez 20 až někam přez 80, ale nebráním se kamarádství s ještě mladšími nebo staršími.
To jen aby jste se nelekali.
Nehledám sex, ale ani se mu nebráním pokud nám to oběma bude příjemné a nikdo nikoho nebude do ničeho nutit, jsem hetero. Nejsem žádný puritán rád si zajdu třeba na nudi, welness, sauny, ....
Vždycky jsem snil o tom že najdu dívku, ženu , která by se mnou jezdila po světě . Udělala by si řidičák a profesák žily a pracovali by jsme spolu. Naším domovem by byl náš kamion , který by jsme si koupili. Bohužel to byl jen sen, který se asi nikdy nesplní.