Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
sex
relationship
talking

Personal information

Zodiac sign: Gemini
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 190 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Hledám jednu fajn slečnu či jednu fajn milfku neobyčejně obyčejného charakteru, která na svých self fotkách nešpulí pusu jak nějaká kráva, nemá v hlavě inteligenční vákuum a s kterou je i prd*l. Vím, že výše uvedená kritéria na výběr ženy jsou v dnešní době takřka nereálná, ale jsem už opravdu dlouho sám, a tak už zkouším opravdu všechno.
Zkrátka hledám neobyčejně obyčejnou fajn ženskou na cokoliv...
A co o sobě mohu tak říci?.... Podle Myersova indikátoru odpovídám osobnostnímu typu ENTP což jsou lidé, kteří:
"ENTP je jedním z nejvzácnějších typů osobnosti, tvoří pouze 0,5% populace. Což uvádím spíše proto, že tito lidé se tak trochu vymykají obecnému narativnímu paradigmatu. ENTP jsou popisovány jako inovátoři originálů, vynálezci, průzkumníci a vizionáři. Rádi komunikují s ostatními, jsou přátelští a zábavní, tolerantní a věrní svému partnerovi, jsou také otevření a opravdu velmi inteligentní. V partnerském vztahu s nimi neexistuje rutina. Prakticky je s nimi každý den nový. Milují ʂȩӽ, který je s nimi velmi originální..." ENTP milují, když mohou svou partnerku uspokojovat zejména orálně. Mezi osobnostní typ ENTP patřili vizionáři jako byl Steven Jobs nebo Albert Einstein"
Nehledám ideál, protože ten v podstatě reálně ani existovat nemůže. Není totiž možné aby jsi byla spontánní pařmenka, která umí být i velmi něžnou leady a okouzlující partnerkou s otevřenou myslí a vysokou inteligencí hrající impozantní hudbu na saxofon, bass kytaru a violoncello, při které rozevírá nohy do sexy polohy, tak aby měla při hraní dostatek prostoru a nástroj maximálně pod kontrolou. Která je občas nadrženou nymfou a občas nedobytnou tvrzí. Která je nebo by uměla být starostlivou matkou a milou dcerou a vnučkou. Žena, která píše zajímavé a kreativní texty, které opravdu zaujmou. Umí být velmi vtipná svým sarkastickým humorem a maximálně věrná svému partnerovi. Spíše přírodní žena, která je mysticky spojená s přírodou.
Již třetím rokem jsem single, a to bohužel i včetně sexu.