Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Dating Ads (2)

Blbnuti venku

Couple seeking man
Czech Republic

Najdeme nadrzeneho, zdraveho, cistotneho typka, ktery nas objevi dnes pobliz Zbiroha v prirode a pomuze mi poradne postrikat pritelkyni? Nejspis bude svazana a bude mit zakryte oci. Laka to nekoho? Pekne ji osahavat a honit a pak ji celou postrikat. Slecne je 35, je moc krasna. Radi bychom nekuraky a jen ty, kdo to mysli vazne a dokazi opravdu dorazit. Dnes kolem 16h, misto radi upresnime. Za chvili vyrazime do lesa, na louku..

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
SM
bondage
dominator - slave

Personal description

Jsme reálný, pohodový, usměvavý, uvolněný pár, který rád pozná stejně naladěné lidi na zajímavé akce. Už jsme si užili s několika mladšími kluky odsud a bylo to vždy fajn. Máme ale spoustu dalších nápadů a fantazií, které chceme realizovat. Vše se bude postupně objevovat v inzerátech. Vždy, když vydáme nějaký inzerát, píše pak cca 60 až 100 lidí denně. Nejsme tady přišroubovaní, máme i svůj, dost vytížený život, tak prosím pochopte, že nejste jediní, a mějte trpělivost. Nedočkávé a nervózní jedince, posílající otazníky minimálně po čtyřech, budeme buď ignorovat, nebo blokovat. I když, ve výjimečných situacích silné touhy se může stát, že budeme chtít někoho poznat nahned - to je pak třeba celkem rychlá domluva, i setkání. Jde hlavně o to, jak nám to vzájemné skloubení našich aktivit dovolí.

Přítelkyně se nechce nechávat vystavovat na odiv, což, hlavně kvůli velkému množství velmi prazvláštních individuí na tomto webu, plně respektuji. Proto zde nemáme galerie. Nemáme ale problém poslat naše civilní foto, nestydíme se za sebe. Upřednostňujeme ty, kteří s námi dokáží před srazem civil foto vyměnit. Rádi vidíme do očí tomu, s kým si máme užít. Základní sympatie jsou pro nás prioritou. Schůzky naslepo, poznávací kávičky a pokec bez výměny fotek, nepreferujeme.

Pokud jste dočetli až sem, je to fajn.

Prosím, kdo má v úmyslu posílat nám následující vzkazy, typu:

"Domluvíme se?"

"Sejdeme se?"

"Mám zájem"

"Pošli její nahé"

A poté:

"????"

"????"

Tací nás, prosím, podobných zpráv ušetřete.
Nejsme tady pro nikoho, kdo má představu, že nám napíše pár písmen, bez představení, a my se, jen jemu, okamžitě začneme věnovat, a nejlépe hned se s ním sejdeme a uděláme mu pomyšlení. NE.

TI, KDO SE NEDOKÁŽÍ PŘEDSTAVIT, NAPSAT PÁR VĚT BEZ HRUBEK, NEZDRŽUJTE NÁS. NEBUDEME REAGOVAT. A KLIDNĚ SE ZBLÁZNĚTE.

Nečekal jsem, že budu muset vypisovat takhle buzerační instrukce sem na profil, ale došla mi trpělivost při plýtvání energie vysvětlováním ve zprávách. Přijde mi, že ze všech vzkazů je tak 20% těch, co mají hlavu a patu a z těch 20% tak 10% těch, které jsou psány upřímně a nejsou jen promyšlenou komedií, jak si za každou cenu štrejchnout..