Searching

Man
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Gender identity: Transmasculine
Age: 39 years
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Height: 188 cm
Weight: 120 kg

Dating Ads (2)

Čimický/Ďáblický háj Ne+Po?

Man seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj! Hledá se fajn chlap, co by rád pohodový randepokec, nejlépe Čimický/Ďáblický háj a okolí...

Tímto začíná výběrové řízení.

Co udělat fajn večerní posezení venku na lavičce s nějakým pivem nebo tak....seznámit se, mít se fajn?

Veřejná místa typu kavárna a restaurace nepreferuji, tam není soukromí, a všichni všechno slyší. Navíc respektuji chuť kuřáků po nikotinu, což jde snadno v parku...

V případě sympatií při prvním randepokecu s vyhlídkou na něco více? Určitě by se ti dalo opakovat, pokud bychom se oba dobře bavili...

V případě vzájemných dlouhodobých sympatií při osobním setkání bych se nebránila být třeba i kamarády s vyhodami... Kdo ví.

Myslíš, že jsi fajn chlap, přátelský, cílevědomý, v pohodě, se kterým se dá normálně mluvit, nehledáš sex ihned s kýmkoliv, kdo podrží, ale spíše pokec, třeba klasické randeni, i když takhle ve formátu chlap s chlapem?

Přečti profil, hodně napoví.

Ano,jsem trans osoba, ale nikomu to necpu, vypadám a na veřejnosti působím jako chlap z důvodu diskrétnosti a utajení. Kdo nechápe, ať jde dál.

Ačkoliv vypadám jinak než žena, nenech se mýlit, očekávám tradiční rozdělení rolí, já žena a ty muž, a případně že muž balí ženu. Ne naopak. Když je to zajímavé, mohu jako žena decentně svádět... 💋.

Nejsem ale děvka, těch je spousta, stejně jako laciných a povrchních lidí.

Takže si od toho ani napoprvé, ani napodruhé... neslibuj sex.

Bez náklonnosti a emocí nic není, tak snadné to je.

Pokud si budeme sympatičtí, a bude vše fajn, může být ČASEM klidně i spousta sexu. To bude záležet hlavně na tobě, pokud jsi skutečnej chlap, tak s tím jistě nemáš problémy a víš, jak na ženy.

Takové akce můžeme podnikat pravidelně, když to bude fajn, a uvidíme!

Já mohu cca 1-2x týdně.
*15*

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sexy lingerie
nylons
sperm
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

VIZUÁLNĚ YPADÁM JAKO CHLAP.

UPOZORNĚNÍ PRO HONIČE - nepište mi na základě profilového obrázku. Vaše primitivní vizuálně založená sexualita mě nezajímá.

Jsem trans osoba, cca 39 let, necelé dva metry a cca 120kg bbw chubby tělo.

Mám mužské tělo, nepromiskuitni ženskou sexualitu. Tak to je, a měnit to nebudu. Pokud to nechápeš, a hledáš shemale z porna, jdi o profil dál.

Ano, vypadám jako chlap 😂 Nesnáším si v sexu hrát na chlapa, to mi bohatě stačí ve stávajícím životě a vztahu. Nehledám nic, kde bych trpěla - nemám tedy žádné ambice a chutě muže lízat, nechat se od kohokoliv kouřit, a obecně nemám chutě nic nikomu nikam strkat.

Jsem aktuálně se ženou zadaná, a tajím, kdo ve skutečnosti jsem... Žádný comming out neplanuji, nehodlám na tom nic měnit...




Koho případně hledám?
Hledám případně fajn kamaráda, na pravidelné kamarádění. Můžeš být kamarádka, někdo jako já...

Nejprve však rozhodně bez sexu, dle sympatií možno víc v budoucnu. Sympatie a náklonnost rozhoduje.
Je to jednoduché, pokud nejsou sympatie, není sex.


Promiskuitní buzní reály bez emocí a známosti mě odpuzují. Já mám sexu dost, částečně s vibrátorem, částečně se ženou (jakkoliv to mě nebere, ale musím kvůli udržení vztahu).

Hledám především pohodu, a třeba emoce a fajn mezilidský vztah, od kamaráděni až třeba po lásku 💓.

Oblast hledání - Nejlépe sever Prahy, od Holešovic a Palmovky nahoru, lépe a raději bych však našla v okolí Troji, Bohnic a Čimic přes Kobylisy a Libeň. Můžeš být z širšího okolí, jistě, ale čím dále ty budeš, tím méně času nám jaksi zbude....



TY - S ČASEM VEČER. Nejlépe bydlící sám. Výjímky jsou možné.
Nejsem rentiérka, přes den pracuji a poté se typicky věnuji rodině. Pokud máš o večerech vždy nějaké povinnosti, a nemáš čas na zábavu ani třeba jednou týdně, OK, respektuju, ale to nevyřešíme... Asi těžko pak najdeme termín na setkání se. Pokud jsi soused, a bydlíš blízko, pak můžeš být klidně taky zadaný či ženatý..

Stejně tak PROSTORY - bydlím se svou ženou, to se tak stává...
Pokud to máš stejně, tak to asi úplně nevyřešíme.
Ano, jsem pravidelně sama doma, ale kvůli diskrétnosti jen tak někoho nepozvu. Pokud jsou emoce, sympatie, láska ...pak samozřejmě ano.