Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Language skills: Deutsch, English
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: hetero

Dating Ads (2)

Holky, co je to s vámi?

Man seeking woman
Czech Republic
Women
Without trans
Age 18–55

Holky, co je to s vámi?
Hlasitě si tu stěžujete, jak jsou muži zlí, bezohlední, povrchní, necitliví a kdovíco ještě. Jasně, jsou tu takoví chlapi, ale vážně, dámy, moje zkušenost za poslední rok je taková, že většina dam se nijak neliší od mužů, které tak nenávidíte! Sama sebe bych popsala jako milého, upřímného a spolehlivého chlapa. To, co píšu, myslím vážně! Nepíšu nesmysly. Pokud se rande opravdu nepovede, dám vám včas vědět. Praktikuji slušné a ohleduplné chování!

Moje zkušenosti z roku Amateri jsou následující:

- Konverzace/zprávy jsou náhle zrušeny bez zjevného důvodu, bez odpovědi. Jste ignorováni několik dní, někdy i týdnů, přestože vidíte, že zpráva byla přečtena. Pomohlo by „ozvu se ti později“.

- Přijdete včas na domluvenou schůzku a je vám sděleno, že jiný klient již dorazil 5 minut před ní, a pak jste mobilním telefonem odkázáni na vstupní dveře.

- Používají se obrázky staré 10 - 15 let, které nemají s osobou, která otevírá vstupní dveře, vůbec nic společného! (Schůzka se Sněhurkou, ale za dveřmi stojí čarodějnice Baba Jaga)

- A ANO, děvčata, vím, že mnohé z vás jsou zavaleny zprávami. Ale zdvořilé „díky za zprávu, ale ne díky“ by tam mělo být, ne? Líbí se vám, že vás někdo ignoruje? Trochu zdvořilosti a vzájemné ohleduplnosti? To by tu trochu zvedlo úroveň a všem by to prospělo!

- Texty v seznamovacích inzerátech jsou agresivní, odmítavé a někdy dokonce výhružné. Všichni jsme tu proto, že hledáme lepší časy s ostatními. *250**15**58**21**3*

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
sperm
swingers
high heels