Searching

Man
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 29 years
Sexual orientation: hetero
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 171 cm
Weight: 98 kg

Dating Ads (2)

Prsatá baculka nabízí služby

Woman offering services
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, už máš dost všeho toho shonu a nervů? Potřebuješ se uvolnit, vypnout, zapomenout na stres a starosti? Jsem tu pro tebe! Věčně pozitivní, usměvavá a hodně upovídaná baculka s opravdu velkým přírodním poprsím – vel. 8 a velkým zadečkem. Lucie, věk 29 let. Chceš zažít pohodu? Tak se za mnou zastav v mém příjemném soukromí. Dopřej si kopu příjemností, jako je sex mezi prsa, masáž mýma obrovskýma prsama, líbání, orálek nebo klasický sex. 30 minut 1.500-, 60 minut 2.500,- Nabízím i orálek bez s polykáním jako příplatkovou službu +500,- nebo rimming (já tobě) +500,-. Samotný orálek 1.000,- (do 15 minut. opravdu pouze orálek). Rychlovky nedělám. O cenách nesmlouvám, mám je pevné! SEX BEZ KONDOMU NENABÍZÍM! Cizince nepřijímám, pouze Čechy a Slováky. Ozvi se mi na telefon, který mám uveden na profilu. Upřednostňuji telefonickou domluvu. Skrytá čísla nezvedám! Pokud se mi nedovoláš, napiš sms, jakmile budu mít prostor, ozvu se ti zpět. Možnost komunikace i přes WhatsApp. Veškeré informace i fotografie mám na profilu zde.
Budu se těšit na naše společně strávené erotické chvíle. Lucie

Personal description

Lucie, 29 let, prsatá (přírodní prsa vel. 8) baculka s velkým zadečkem.

Upřednostňuji komunikaci přes telefon, který mám uveden zde na profilu. Chodí mi tu spousta zpráv a nestíhám na vše reagovat. Skrytá čísla nezvedám. Pokud se mi nedovoláš, napiš sms, jakmile budu mít čas, ozvu se ti zpět. Děkuji za pochopení :)

SLUŽBY:
- mazlení, líbání, nemám problém s lízáním, sex mezi prsa, masáž mýma obrovskýma prsama, lízání a sání koulí, orálek a klasický sex…, jako extra možnost orálek bez s polykáním a rimming (pouze já tobě). Mám milenkovský a velmi přátelský přístup.

- jiné praktiky nenabízím, proto je zde nemám vypsané, tudíž se na ně nemusíš zbytečně ptát. Nedělám anál ani jiné praktiky!

- SEX BEZ KONDOMU NENABÍZÍM!

CENÍK:
30 minut - 1.500,-
60 minut - 2.500,-
Rychlovky nenabízím!
Samotný orál bez s polykáním (do 15 minut, jiné služby neobsahuje, na prsa sahat můžeš) - 1.000,-

EXTRA SLUŽBY, příplatkové služby:
Orál bez s polykáním - +500,-
Rimming (pouze já tobě) - +500,-

NABÍZÍM POUZE EROTICKÉ SLUŽBY!

Jsem profesionální společnice, nejsem amatérka. Funguji přes velké placené inzerce, na kterých mám stejné sazby jako tady, tudíž o cenách nikdy nesmlouvám. Svou cenu znám a vím, že za ní nabídnu ty nejlepší služby. Pokud to nejsi ochoten respektovat, tak mi raději nepiš, protože se nedomluvíme a jen budeme oba ztrácet svůj čas.

Vždy mám vlastní prostory se sprchou a příjemným zázemím. Do auta nechodím!

Pravidelně se nechávám testovat - vždy mám u sebe potvrzení o nejnovějších výsledcích testů i s razítkem a podpisem organizace Rozkoš bez rizika, se kterou dlouhodobě spolupracuji.

Přijímám pouze slušné klienty. Nepřijímám narkomany ani muže pod vlivem alkoholu. Pokud mi v takovém stavu dorazíš, odmítnu tě a pošlu domů. Také nepřijímám cizince, pouze Čechy a Slováky!
Příplatkové služby nabízím, ale pokud nebude tvoje hygiena zrovna ideální, mám právo takovou službu odmítnout. Samozřejmostí je tvá sprcha hned po příchodu, i kdyby ses sprchoval doma a měl to ke mně "kousek". Hygiena je pro mě velmi důležitá a bez toho naše schůzka proběhnout nemůže. Ručník a vše potřebné budeš mít připravené.

Očekávám slušné chování, které zároveň nabízím i já tobě. Když mě budeš nutit do něčeho s čím nesouhlasím, naše schůzka okamžitě skončí.

Fotografie jsou mé vlastní, prsa mám opravdu takto velká. Nemám fotky upravené. Věk je reálný, neubírám si ho. Nejsem žádný fake, nejsem podvodník. Řekla bych, že jsem milá holka, velmi komunikativní, otevřená a přátelská. Nejsem na klienty arogantní, neodsekávám, nemám přístup “zaplať mi, rychle se udělej a vypadni”. Nejsem konfliktní osoba. Něco takového ode mě neočekávej. Snažím se, aby byla schůzka pro obě strany příjemná.

Diskrétnost, anonymita a soukromí je pro mě na prvním místě.

Budu se těšit na naše společně strávené erotické chvíle. Lucie

Contacts

Phone number:
+420732737254