Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
talking
photo shooting

Personal information

Sexual orientation: hetero
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 173 cm
Weight: 54 kg

Dating Ads (22)

SMYSLNÝ VÁŠNIVÝ MÁJ

Woman offering services
Czech Republic Pardubický kraj

SMYSLNÉ vzájemné dotýkání
Při těch správných dotycích jsem opravdu vlhká a žhavá, pokud si na mě troufneš, stačí se jen objednat.
Uvítám tě ve svých speciálních prostorech spolu s afrodiziakálními vůněmi a romantickými svíčkami. Miluji doteky mužů a vzájemné dráždění, tato masáž patří mezi mé oblíbené, jelikož i já při ní dosahuji uspokojení. Ráda se postarám o tvou chloubu a přijmu i tvé něžné doteky. Pokud chceš, aby se má vášnivá a vlhká masáž stala tvou realitou, stačí mi napsat.

Rozděleni jen olejem
Pokud chceš cítit mé žhavé tělo na to tvém, přijdi na tuto oblíbenou masáž. .Blíží se čas lásky a erotiky, pokud si chceš odpočinout a zažít laskání, hlazení, erotiku a mé vášnivé pohyby po tvém těle, stačí mi napsat. Mezi našimi těly bude jen horký olej, budu tě masírovat celým svým tělem a olej tě
namasíruji i na těch nejintimnějších místech. Můžeš mi sdělit všechny svá přání a společně je naplníme. Už se těším až ucítíš mé bradavky na svém těle.

Těší se na tebe blond kráska EMImazlivka v Pardubicích každý den

Sex hobbies and interests

foot-fetish
sexy lingerie
nylons
sperm
high heels

Personal description

Mazlivá dlouhonohá BLOND gazela Ti rozproudí krev v těle. Pardon, hlavně v PŘIROZENÍ... A to mě baví, aktivovat všechny Tvé čakry a užívat si reakci na každý vzrušující dotek. Kochat se rostoucím a tvrdnoucím penisem. Dostat muže do SEXUÁLNÍ ROVNOVÁHY a uspokojit jeho ROZMANITÉ EROTICKE touhy umí jen ŽENA, jejíž LŮNO je plné ženské energie, kterou muž dokáže vstřebat. Je nádherné, když je muž šťastný & spokojený. Toužím Tě přivést až na vrchol SLASTI. V mých rukou, pod mými doteky a neustálými dráždivými pohyby celého mého vzrušujícího těla, Tě provedu rajskou zahradou VZRUŠENÍ. Je to velmi silný EROTICKY zážitek mnohem ÚČINNĚJŠÍ, než jen erotická masáž, kterou znáš.
Každý den v Pardubicích se na tebe těší EMImazlivka