Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 20 years
Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 190 cm
Weight: 75 kg

Dating Ads (2)

Domina alebo pár

Man seeking couple
Slovakia Trnavský kraj

Som 20 ročný chalan z Piešťan. Hľadám spestrenie sexuálneho života vo forme dominy, či už samotnej ženy alebo aj páru (trans sú vítaní tiež). Rád by som skúsil anál na mne a mnoho ďalších vecí podľa vašich záujmov a predstáv, na všetkom sa dá dohodnúť. Vlastný priestor nemám ale auto áno. Ak by ste mali záujem napíšte mi a vieme sa o všetkom porozprávať!

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sneaking
uniforms
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám niekoho na spoločné prežitie pôžitku a zaujímavých momentov. Som ochotný skúsiť čokoľvek a tiež mám aj svoje vlastné záľuby ako v sexuálnom tak aj normálnom živote.

Moje sexuálne záľuby sú anál, sex na verejnosti, mamičky, prstenie, cunilingus, neoholené, nezvyčajné diildá (značka bad dragon alebo podobne), stehná + boky a mnoho viac. Ak by ste mali záujem neváhajte sa mi napísať. (Myslím si, že by sme sa mali o čom pobaviť)

Na vašom veku ani vzhľade mi nezáleží a hľadám niekoho, komu nevadí mladý. Skúsenosti v sexe mám a vzťah som mal taktiež čiže nie som jeden z tých "chcem po prvýkrát skúsiť sex".

Čistota je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí, aj keby sme vykonávali "špinavé" akty, tak je jasné že celková čistota pred a po je špičkou, čo by som vyžadoval.