Searching

Woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 190 cm
Weight: 97 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
latex
oral sex
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Jsem svůj 🤣🤣a mám ho takový jaký mi ho Bůh nadělil. A jsem poměrně často nadržený... . A co ty ? Ty ji máš taky takovou.. nadrženou.
Hladovou.. Mám rád všechny tipy kundiček...
. Rád je lížu a hraju si s nimi klidně i hodinu. Použijí klidně i tvé hračky.. . Mám rád holátka. I trochu chmířicka mi nevadí. Nesmí to být velký Bobr. To já moc nerad.. i když. Když je krásné tělo tak to zvládnu taky. Záleží pak na situaci...a to bych i možná do toho šel..🤤🤤... . Chtěl bych zasvětit do análního sexu. Ženy přede mnou měli špatné zkušenosti . Takže já jsem tím nepolíbeny.. ano samozřejmě myslím zásun do ženy . Ne do mně .!!. Já nejsem gay ani mě to neláká. Takže jen dámy .. dekuji.... .nemám tady žádný foto ani alba. Kdyby cokoliv byste chtěli vidět, Zeptat , vyzkoušet... Jsem jen váš. Nehledám vztah. Pouze jen povídání. Praktikování a výměny myšlenek nebo máš. Nějaké tajné přání. Budu vše co si budeš přát... Vše jen diskrétní. U mně nebo u tebe. Do trojky s klukem nejdu 😉😉
.za Fo nechodím . Jen z lásky a nadrzenosti. A se vší počestnosti. A hlavně jen kvůli orgasmum jak tvých tak i mých. Věřím že si to užijeme oba..