Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 190 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sperm
sneaking
uniforms

Personal description

Je mi aktuálně 46 a mám štíhlou lehce chlupatou sportovní postavu (ne záda). Mužnější typ. V současné době jsou moje vlasy delší. Ochlupení v intimních partiích upravuji jen lehce a výjimečně, nebo možno po dohodě.

Hledám zde kluka/muže/experimentátora s věkovým limitem do 43(do max. 46 pro sympatické, pohodové a sportovně založené "aktivní" jedince)! Díky za pochopení.

CIVIL FOTO a ani čuráka neposílám!!! Ušetříme si tak zbytečně promarněný ČAS;)

Neholduji klukům v dámském a ani zženštilím jedincům. Anál tu opravdu nehledám!

Nabízím relaxační erotické masáže ZDARMA pro výše specifikovanou věkovou skupinu. Případní zájemci se ozvěte do zpráv;) Dotazy rád zodpovím.

CO očekávat od masáže;)
Jedná se o lehkou sportovní masáž vybraných partií (krk, šíje, záda, prsa, hýždě //masáž prostaty na vyžádání//, stehna, třísla) s pozvolným přechodem na masáž koulí a šulina do tvého výstřiku;) Po vzájemné dohodě rád vyhovím i vašim individuálním požadavkům.

Hledám i společníka na nuda koupání, do sauny, či rekreační vyjížďky na kole, spojené s erotickou akcí. Rád se domluvím na tvojí nebo společné masturbaci ve všech podobách, šmírování při erotických hrátkách s možností zapojení se, nebo další erotické fantazie v předem dohodnutých mezích. Vše je otázkou podmínek a vzájemné úmluvy. Interiér i exteriér "celá ČR".

Pro zájemce je v nabídce také možnost nafocení erotických snímků na profil mojí poloprofesionální technikou nebo vaší vlastní.