Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Height: 177 cm
Weight: 86 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
latex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
swingers
high heels
fingering

Personal description

Ahoj,

jsem třicátník s pozitivním přístupem k životu. Pravidelně sportuji, chodím na koncerty... Už dlouho vnímám, že jsem dost svobodomyslný. Až nedávno jsem však zjistil, i díky správným lidem, že není třeba se stydět za své touhy a představy, že se o nich dá mluvit a člověk může být otevřený. Když vás přestanou zatěžovat společenské předsudky a začnete být upřímní sami k sobě, je najednou velmi jednoduché a přirozené být upřímný i k ostatním. Důležité je pro mě vždy chovat se k lidem s respektem a nikomu nic nenalhávat. Má představa hezkého vztahu není založena na egoismu, nebo majetnictví.

Několikrát jsem s milenkou i kamarády navštívil SW párty: Milk and Honey, kde nás úplně pohltila atmosféra, a jednou Vilu Funny. Samotné nás překvapilo, jak jsme vše přijali a jak nám to připadalo přirozené.

Rád poznám podobně založené lidi, oplývající intelektem, touhou objevovat, bez předsudků. Na výlety, večerní posezení, flirt, lehtivá slova i sex. Mám rád hravé konverzace, ale k tomu je třeba nějaká chemie. Ne s každým to přirozeně jde. Není mi příjemné s někým trávit čas (i kdyby jen za účelem sexu), když nemám pocit, že si rozumíme.