Personal description

Highlanders
Jsme klan horalů z Vysočiny, z Českomoravské vrchoviny.

Pravidla moštárny aneb abyste se s námi mohli potkat, musíte dodržovat stanovy:
- s hrdostí se oblékáte do (klanového) kiltu
- žijete na Vysočině nebo ne dál, než jeden den koňmo
- vaši fotogeničnost stvrdíte zlatou šerpou z Miss Universe (ne starší 100 let)
- musíte sami sebe brát smrtelně vážně, smysl pro humor nepřipadá v úvahu
- chováte vřelý vztah ke Skotsku, Skotům a dalším Outlanders, k ostrovu Skye i klanové hymně The Skye Boat Song
- v úctě držíte i forever žijící kultovní počin Highlander a brakové historky z vrchoviny
- odívání mužů do sukní a žen do neoprenové gumy zadává povinnost mít vygumováno i mezi ušima. Nesouvislé blábolení vítáno!

… to je tak nějak vše, abyste mohli být mečem pasovaní na loajálního člena klanu během přísahy: "Přísahám na kříž našeho Pána Ježíše a na svatou dýku, již třímám, že vám dávám svou oddanost a slibuji vám svou věrnost. Jestli se někdy zvedne moje ruka ke vzpouře proti vám, potom žádám, nechť mi tato svatá dýka probodne srdce."

Vstupní prohlídka zahrnuje kontrolu všech 13 vašich pohlaví. Ztráta některého z pohlaví není politicky korektní, s pohlavím ledabyle zacházející osoby nemohou být do klanu přijaty.

Všechny postavy a události v tomto profilu jsou smyšlené. Jakákoli podobnost se skutečnými, žijícími či mrtvými osobami je čistě náhodná. Livi & Sunny se k názorům a postojům projeveným na fotografiích tohoto profilu staví zadkem (zády), případná nedorozumění si vyjasněte přímo s naším klanovým drakobijcem. (Aneb serijózní foťky i vosvětlování si vohledejte na našem párofém prófilu. Tady si z vás totiž vždycky někdo dělá bžundu!)

Při natáčení a focení nebyla zabita ani jediná želva.