Searching

Purpose of search:
friendship
talking

Personal information

Age: 45 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 179 cm

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sperm
dominator - slave
fingering

Personal description

!!!!!!! POZORNĚ PŘEČÍST !!!!!!


Jsem usměvavá, zaměstnaná máma dvou dětí a tak tu nemůžu být pořád a se všemi si psát.
Před týdnem mi bylo 45let. Jsem vysoká plnoštíhlá bruneta, která má hned mokrou kundičku, když muž ví jak na mě sáhnout, sex miluju, jsem multiorgasmická a začala jsem mít i mokré orgasmy, ale ty se snažím ovládat, nebaví mě to pak uklízet :-)
Mám i nějaké hračky a oblečky, třeba něco časem nafotím. Podpoří mě někdo v mojí tvorbě?

Po tom, co jsem po zveřejnění fotek dostala stovky vzkazů, omezuji komunikaci jen na přátele. Svoje přátele si budu vybírat, těch nabídek na sex a foto penisů, to se nedá zvládnout. Pokud mne někdo zaujme, třeba dárkem, schválím pozvánku k přátelství. Nechci tu být zahlcena stovkami vzkazů. Na ty již přišlé odpovím, ale nové vzkazy se ke mě dostanou jen omezeně. Omlouvám se, nejde to jinak.

Omlouvám se, ale vážně si nemůžu dávat do přátel každého, nedělala bych nic jiného než vypisovala na amatérech, musím si vybírat, díky za pochopení.

Proč tu každý hned nabízí tvrdý šukání, pořádně Tě vylížu/postříkám, udělám si z Tebe subinku? Nehledám reál a s takovými už vůbec ne, půjdete hned do ignoru!!! Stejně tak každý kdo hned posílá péro. Hledám tu především občasný pokec když jsem sama doma, nebo děti spí a já nemůžu usnout.
NEJSEM NA MLADŠÍ, NA VELKÝ PÉRA, VELKÝ VÝSTŘIKY A KDOVÍ CO, NA TO VÁM MOŽNÁ SKOČÍ MLADÝ HLOUPÝ HOLKY.