Searching

Man

Personal information

Sexual orientation: bi

Dating Ads (1)

Kandaulista intelektuál

Woman seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha
Without trans

Toužím po Tvojí inteligenci a zároveň po Tvé neukojitelné perverzi. Vodím si domů kamarády a kamarádky a chci, abys toho byl součástí. Abych s Tebou mohla sdílet svoje intenzivní zážitky ze skupinových ,,dýchánků” plných zběsilého píchání. Abych měla konečně někoho, kdo s radostí natočí, jak se lížeme s kamarádkou. Takového, který mě bude líbat, když mě bude šukat jiný.

Pokud máš také nesmírné chutě po prasárničkách, ale zároveň chceš trávit kvalitní čas s inspirativní ženou, čekám na Tebe!

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
bondage
swingers
high heels
fingering

Personal description

Jsem mladá ambiciózní Pražanda, která si zakládá na inteligenci. Jsem na úrovni, proto to samé očekávám i od Tebe. Z tohoto důvodu automaticky ignoruji zprávy, ve kterých jsou gramatické chyby.


Ve dne distingovaná slečna v lodičkách, sukni a saku, v noci perverzní a extrémně nadržená čubička, která chce furt šukat a dělat prasárničky.


Jestli mě chceš zaujmout, zkus být trochu originální! Nemám ráda nudu a stereotyp, takže zprávy ve stylu ,,Dáme sex?” mě opravdu neuchvátí a pravděpodobně se ani nedočkáš odpovědi.