Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Age: 23 years
Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 168 cm
Weight: 52 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
dominatrix - slave
oral sex
sex in public
sexy lingerie
sperm
bondage
swingers
dominator - slave
fingering

Personal description

Zdravím tě na svém profilu, Mé jméno je Milánek/Milan jsem 22 letý hubený mladý, krásný kluk který hledá nějaký především sex a nebo dobrodružství zakončené pěkným sexem 🤭. Pokud hledáš to samé co já, budu rád když mi napíšeš kdy máš čas a kam za tebou mohu přijet, případně kde se sejdeme.

Co mám rád?: SEX!!, noční procházky, sledování filmů, chození do restaurací, cestování různě po České Republice časem i mimo ní a víc se o mě dozvíš až osobně aby byl pro tebe větší zájem se se mnou setkat 🤪.

Jaký sex mám rád a co v něm mám rád?: Miluju tvrdší sex, kdy já jsem Dominantní samec/tvůj pán a ty jsi submisivní čubička která bude plnit každé mé slovo a bude se jí líbit vše co budu dělat. Moje oblíbená poloha je zezadu na pejska s držením za vlásky a plácáním po prdelce a samozřejmě další polohy kterých neznám moc a tak chci i získat více zkušeností. Koho hledám?, Jaká bys měla být?: Hledám submisivní ženu která bude mít chuť diskrétně si zamrdat a při vzájemné oblibě to opakovat častěji mezi námi a jednou třeba kdo ví z toho bude něco víc.

Contacts

Phone number:
+420728756831