Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Purpose of search:
sex
photo shooting

Personal information

Sex:
Age: 31 years 31 years
Sexual orientation: hetero
Height: 186 cm 180 cm
Weight: 86 kg 60 kg

Dating Ads (1)

Hledá se TOP milenec!

Couple seeking man
Czech Republic Středočeský kraj

Zdravím.

Hned na úvod je důležité číst celý text...kdo si to nepřečte ani ať neočekává odpověď.

S partnerkou v průběhu vztahu občas hledáme různé hry a nyní hledáme TOP milence, který by na ní měl čas alespoň 1x týdne.

Musí splňovat následující:

1. být opravdu pěkný (takový ten chlap, kterého chce prcat každá) :-)
2. musí to v posteli fakt umět!!! Žádných 5 min...žádné zvadlé péro a já jsem nervózní a jiné výmluvy...prostě dominantní chlap co ví co s ní má dělat když už mu jí někdo půjčí a ona si na něj udělá čas!
3. inteligentní!! O namyšlené a arogantního ho*ado nemáme zájem!
4. Nebýt žádný student atd. s kapesným a umět si svou milenku trochu vydržovat a ne aby si ještě platila všechno sama, když už jí někam pozveš. Takže zprávy typu jsem pěkný, ale nemám auto...děkuji fakt ne. Tohle není escort, ale normální milenecký vztah s rozmazlováním milenky, abys o ní nepřišel :-P
5. ZDRAVÍ!!! Sex s ochranou, ale do budoucna u pravidelného milence očekáváme další a další hry :-)
6. bez fotky nereagujeme! Nepotřebujeme nahou fotku...jde nám o normální fotku, aby prostě když jí uvidí si řekla hmmmmm tak toho musím mít! Nebo oooo tak ten si se mnou může klidně dělat cokoliv!!!
7. Diskértnost a anonymita je důlěžitá! Budeš si s sní moc psát...posílat fotky atd. ale nejdřív se musíme rozhodnout, že právě tebe zkusíme.
8. Hlavně to myslet vážně a když už se na něčem domluvíme tak to platí!!! Takže o pisálky tu nikdo nemá zájem...jen o reálného BULL milence!

Moc děkuji všem kteří mají soudnost a nebudou nám zbytečně psát jestli nemůžeme udělat výjimku a jiné výmluvy. Věřím, že i vy si tu vyberete, ale jen ne u nás.

Hezký den všem.

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
bondage
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Zdravíme.

Pokud neodepisujeme nemáme zájem a nebo prostě nelze stíhat tolik zpráv!!!!

Když už odepíšeme, tak jen těm co mají nějaký intelekt a zaujmou nás.

Co tu hledáme? Upřímně není to nic na pravidelné bázi, ale spíš zážitky. Žena je submisivní a čistě hetero a muž je cuckold! Takže nás láká zážitek typu...ošukat a vrátit domů :-)

Nicméně je nám jasné, že teď budou všichni psát jak jsou ti nejlepší, ale to se stejně dá asi poznat během konverzace jestli to máte v hlavě srovnané a nehledáme zoufalce. Když už tak pěkného mladého chlapa! Cca 20-40 let!

Napište a uvidíme.

Ps. píšete si z 99% jen s mužem, protože to já domlouvám akci a partnerka si zase vybírá koho by chtěla.

Děkujeme za pochopení a hezký den Vám všem.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEZ FOTKY (NORMÁLNÍ) kde bude vidět jestli jsi sexy, máš dobrý péro atd. nereagujeme...omlouváme se ale nejde to prostě fakt stíhat!!!! Idálně napište co by jste chtěli podniknout atd. hlavně ať to nejsou jen sliby a realita pak na 5 min sex a konec....hledáme TOP milence co fakt umí šukat!!!! Ne jen mluvit!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo a nejsme fake a ani se nepotřebujeme nikomu ověřovat. Hledáme zde zábavu, zážitky a nemáme potřebu mít srandu z toho, že někoho budeme lákat na vzdušné zámky.