Searching

Man

Personal information

Age: 38 years
Marital status: single
Height: 181 cm
Weight: 84 kg

Dating Ads (2)

Masáže pro muže, Olomouc

Massage/Sauna
Czech Republic Olomoucký kraj
Men
Without trans
Age 18–50

Chceš se zrelaxovat, odpočinout, odreagovat nebo zkusit něco nového? :-) Pak ti můžu nabídnout klasickou masáž zad nebo i celotělovou masáž, kdy budeme oba nazí. Je povoleno dotýkání, apod. :-) Na mnoha věcech se dá dohodnout :-) Pro více info mrkni na profil :-)

Personal description

! Někdy se stává, že je blokováno odpovídání na zprávy z důvodu komerčního profilu. S další napsanou zprávou se toto omezení zpravidla odblokuje. Děkuji za pochopení.
_________________

Masáž pro muže


Ahoj :-)

Chceš se zrelaxovat, odpočinout, odreagovat nebo zkusit něco nového? :-) Pak ti můžu nabídnout klasickou masáž zad nebo i celotělovou / kompletní masáž, kdy budeme oba nazí. Je povoleno dotýkání, apod. :-) Na mnoha věcech se dá dohodnout :-) Určitě tady nenabízím erotické služby typu anal, apod. Samozřejmě může dojít potom k čemukoliv, ale to je spíše už otázka sympatií a mimo placenou masáž, ale není to určitě častým pravidlem, spíše naopak :-)

Jak jsem psal, u celotělové a kompletní masáže jsme oba nazí, dochází i k dotekům tělo na tělo (mírná obdoba nuru masáže). V čem je to dobré? Dochází k zvýšení tepové činnosti a prokrvení těch nejcitlivějších intimních oblastí. A samozřejmě skvělý účinek na psychiku. Pokud se chceš uvolnit, na chvíli zapomenout na denní starosti, pak je to něco, co doporučuji. Samozřejmě ne každému to může sednout, ale ve většině případech si nikdo nestěžoval :-)

Nic nemůže být intimnější než smyslná masáž, při které nejde jen o pouhé dotyky rukama, ale při které se používá celé tělo k masírování a poznávání svého partnera - masáž "tělo na tělo". Při nuru masáži dochází k zvýšení tepové činnosti a prokrvení těch nejcitlivějších intimních oblastí. Nuru masáž proto vytváří ideální podmínky pro maximální potěšení a požitek.

Masáž je ve všech případech relaxační, masírování tedy pomalými pohyby. Nejsem fyzioterapeut, pokud máš tedy nějaké dlouhodobější bolesti zad, já ti s tím bohužel nepomůžu, jedná se opravdu o relax :-)

Myslím si, že jsem v pohodě, věčný optimista a není se čeho bát :-) Mám základní masérský kurz na relaxační masáže.

Masáž je 100% diskrétní.

Místo: Olomouc (u mě doma v soukromí), kousek od hlavního nádraží. Případně můžu i dojet.
Na čem masíruji: Velká postel (lépe se takhle provádí masáž celého těla s dotyky).
_____________________
Orientačně volné termíny:

Neděle 23.6...............20:00 - 21:00*
Pondělí 24.6..............6:30 - 7:00*, 21:30
Úterý 25.6.................6:30- 7:00*, 14:15 - 15:45*
Středa 26.6...............8:45 - 12:00*, 21:30
Ćtvrtek 27.6..............15:30
Pátek 28.6................15:30 - 21*

*Čas možného nejpozdějšího příchodu na masáž
_____
Ceny:

Masáž stehen, povrch zadku, přirození: 300 Kč (cca 20-25 minut)
Masáž zad: 400 Kč (30-35 minut)
Masáž celého těla (záda, zadek, stehna): 500 Kč (cca 40 minut)
Masáž komplet (záda, zadek, stehna, přirození): 700 Kč (cca 50-55 minut)


Platba pouze hotově. Ideálně si vzít přesnější hotovost :-)

Pokud máš nějaké dotazy, klidně se ozvi :-)


! Pokud máš naprosto anonymní profil, prosím o zaslání základních údajů do zprávy (alespoň věk.... atd. klidně přilož i jakoukoliv fotku, co tě napadne, ale nemusí být). Bohužel z minulosti nemám s takovými profily dobré zkušenosti. V opačném případě nezaručuji odpověď na tvou zprávu !

!Pokud se bez předchozí omluvy na masáž nedostavíš, další masáže s největší pravděpodobností nebudou umožněny!