Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

User albums (1)

Personal information

Age: 45 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Height: 183 cm
Weight: 82 kg

Personal description

Jsem tady především proto, abych se učil. Učím se lásce. Bezpodmínečné.

Rád poznávám nové lidi. Ne kvůli sexu, ale pro jejich příběhy. Příběhy druhých vnímám jako střípky zrcadla. V některých se odrážím více, v jiných méně, v některých vůbec. I díky tomu poznávám, kým skutečně jsem, po čem toužím, jaké mám potřeby a kde leží mé hranice.

Sex pro mě znamená splynutí. Odevzdání se jeden druhému, v bezpečí, v intimitě, v přijetí bez podmínek. Není to pouhý fyzický akt, vzájemná masturbace o sebe. Sex je pro mě forma vyjádření životní energie, radosti ze života. Jeden ze způsobů, jímž tvořím svou realitu, jímž vyjadřuji svou lásku.

S mou překrásnou manželkou máme vztah založený na pravdivosti, na odvaze být před druhým zcela odhalený, na dobrovolnosti, na svobodě. Žili jsme vztah založený na nesplnitelných slibech věrnosti, na podmínkách, na obavách ze ztráty. Pochopili jsme, že tohle nevyhnutelně vede k trápení. Pochopili jsme, že tenhle typ vztahu přestává fungovat. Že zamlčováním, nebo potlačováním svých potřeb nebo tužeb škodíme nejen sobě, ale i našemu vztahu. Pochopili jsme sílu lásky. Převzali jsme zodpovědnost za své štěstí, za svůj život. Už víme, že potlačením svých potřeb nenaplníme štěstí toho druhého. Přesto, nebo právě proto, že "můžeme", zároveň už nemusíme. Ale sami sobě dovolujeme následovat své pocity. Bez obav z následků.

Nejblíže tomu co žijeme je typ vztahu označený jako Stag&Vixen. Ale i v tom označení vnímám spoutání do něčeho statického. Proto bych nás vztah označil stručně jako "ETICKY NEMONOGAMNÍ". Náš vtah se dynamicky mění, učíme se, rosteme vedle sebe.


Na svém profilu jsem sám za sebe, nenabízím tedy nic co není moje. Pokud mě chceš poznat, měli bychom být na podobné vlně v pohledu na sexualitu. Rád odpovím na všechny vzkazy, ale řeči typu "chci šukat tvou ženu" nebo "máš super péro" pro mě znamenají předčasný konec konverzace. O tyto příběhy zájem nemám :)

***

V tuto chvíli je mým přáním poznat vědomou ženu krásnou tělem i duší, partnerku pro intimní splynutí, pro výměnu energií. Pro něžné i vášnivé milování, pro sdílení, hluboké i veselé rozhovory :)

Moje žena vyslovila přání poznat muže. Rozhodující je charisma, osobnost. Pokud bys jí rád poznal, napiš něco o sobě. Připoj fotku obličeje. Buď upřímný a trpělivý.

Nebráníme se ani milování ve třech, se ženou i s mužem, nevylučujeme ani přátelství s párem, i když pravděpodobnost shody všech 4 je o to menší. Jde nám především o dlouhodobější vztah/přátelství.


Možná jsme oba příliš nároční, ale nechceme plýtvat časem ani energií na mnoho setkání. Rádi si počkáme na perfektní shodu. Tímto otevírám(e) prostor tomu co(kdo) k nám přijde :)