Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Age: 22 years
Language skills: Čeština, English
Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: single

Sex hobbies and interests

sandwich
sex in public
group sex

Personal description

Jsem mladý zajíček z Prahy a mám rád starší ženy kolem 35 až 55 let. Hledám zde klidně pravidelný vztah typu sejít se, popovídat si a užít si sex. Mám raději prostorově výrazné , dám přednost i vysportované ženě, mám rád ženy všech typů. NEMÁM ZÁJEM O MUŽE!!!!!! Jsem 100% hetero a přesto prostě nejede vlak.
Požaduji od ženy hlavně dobrou hygienu a zdraví, na oplátku nabízím to samé a nikdy nic bez ochrany. Také nejsem proti tomu mít sex s něčí přítelkyní když se on na to bude dívat.
Jen Praha prosím, klidně v pripade sympatií dojedu klidně za Prahu i do jiného kraje.
Rád tu klidně najdu i dvě holky do 3 a nebo pár který hledá muže do 3, nebráním se ani přizvání do skupinového sexu. Taky chci aby to byla opravdu vážná domluva, což znamená že když se dohodneme třeba že se sejdeme u dámy doma v 5, já tam v 5 dorazím a nikde nikdo tak nemám zájem.
Samozřejmě se chci alespoň trochu poznat nejdřív. Pokud zde najdu někoho na fajn pokec bude to taky dobrý, takže pokud se rozhodnete napsat, chci vědět že je to na jistotu
A takový to že já pošlu civilní fotku a vy ne to ani nezkoušejte. Budu se těšit na normální lidi protože už po 3 se mi stalo že se něco domluvilo a nakonec nic.