Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

User albums (2)

Personal information

Sexual orientation: bi
Marital status: single
Height: 188 cm
Weight: 85 kg

Dating Ads (1)

Chtel bys .. ?

Transgender offering services
Czech Republic Vysočina

Ahoj všem, kdo čte tyto řádky. Jsem trochu vybočující osůbka, ve které se často probudí moje temná polovička, která, jak vklouzne do latexového catsuitu, masky, rukavic, korzetu a kozaček, nechá naplno projevit své stránky. Probudí se latexová čubička, která je pro každou špatnost a zvrhlost a nebojí se experimentovat. Můj rozkrok je sice v převážné většině času pod zámkem (samozřejmě mám několik náhrad v podobě připínacích penisů, ale nicméně, když se mi někdo hodně zamlouvá i zámek povolí), ale jinak jsem připravená. Ač jsem z větší části submisivní, občas se najdou chvíle, když je mi někdo hodně sympatický, kdy se postavím na druhou stranu.

Tímto bych chtěla nabídnout své služby sympatickým mužům, ženám, párům a Tv/Cd, kteří jsou upravení minimálně v intimních partiích a ideálně bez vousů. Nebráním se vcelku ničemu, co u mě nepochodí, jsou krvavé praktiky, výprasky (myšleno na mě, já někomu není problém) a v převážné většině případů kaviár (zkušenost mám, hned to nezavrhuji, ale v tomto případě musí být 100% sympatie, chuť a nálada panující v okamžik setkání). V některých případech mám k zapůjčení i něco na sebe a kozačky. Vše ostatní na domluvě. Časově setkání nijak moc nehrotím, bude-li to hodina či dvě, není problém, podstatné je si setkání užít. V případě celé noci je finanční domluva individuální. Zázemí mám na Vysočině v rodinném domě, kde mám i vybavení. Prosím jen vážní zájemci, kteří vědí, co chtějí a chápou, že můj čas a vybavení není zadarmo. Nejsem profi společnice, normálně chodím do práce a dělám na směny (po týdnu ranní, odpo a noční), takže si neudělám čas na "písknutí". Ráda ale posloužím někomu ukojit chutě a touhy, popř. můžu zaučit, jak na anální hrátky, od menších dild až po fisting. Budu se těšit, Peťa.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
latex
oral sex
piss
sandwich
sexy lingerie
group sex
sperm
uniforms
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality

Personal description

!!! Jsem Tv !!!

Edit1: vazeni a mili amateri .. prosim, kdo nemate vyplneny profil a nemate na nem alespon profilovou fotku ci album, nepridavejte si mne do pratel .. napiste alespon par radek do vzkazu, kde poslete i dve tri fotky, kdyz uz je nechcete mit na profilu 🫣🤗

Edit2: pokud by me mel nekdo zaujmout a chtel/a/i se seznamit .. prosim, mejte primerenou postavu te me, budte upraveni, oholeni a to vsude a mejte alespon nejakou zakladni latexovou vybavu .. catsuit, kalhoty, triko, saty, masku, rukavice atp .. nejsem charita .. 😉

V civilu jsem celkem normální, snad sympaticky mužský, ale přijdou chvíle (dost často), kdy se ve mě probudí moje temná polovička, která, jak vklouzne do latexového catsuitu, masky, rukavic, ponožek, kozaček a korzetu, nechá naplno projevit své stránky. Probudí se latexová čubička, která je pro každou špatnost a zvrhlost a nebojí se experimentovat. Můj rozkrok je sice v převážné většině času pod zámkem (samozřejmě mám několik náhrad v podobě připínacích penisů, ale nicmene, když se mi někdo hodně zamlouvá i zámek povolí), ale jinak jsem připravená. Ač jsem z větší části submisivní, občas se najdou chvíle, když je mi někdo hodně sympatický, kdy se postavím na druhou stranu. Žiji na Vysočině sama ve vlastním domečku, kde mám i prostory a nějakou tu výbavu.