User albums (1)

Personal information

Age: 49 years
Sexual orientation: hetero
Height: 175 cm
Weight: 82 kg

Dating Ads (1)

Zvu tě na divokou dovolenou

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha
Women
Age 18–52

Hledám ženu, která má ráda dobrodružství a dovolené u moře ve stylu swingers. Plán je vyrazit do francouzského střediska Cap d'Agde, známého svou otevřenou a přátelskou atmosférou

Červenec nebo srpen, dle dohody. Koupání, relaxace na pláži, výlety, večer společenské akce a samozřejmě spousta zábavy ve stylu swingers. Vše na moje náklady, stačí si jen užívat. Dlouhodobější známosti s tebou se nebráním, pokud si budeme vyhovovat.

Pokud tě tato nabídka zaujala, neváhej a napiš mi. Těším se na tvou odpověď a společné dobrodružství!

Personal description

Aktivní sportovec, cestovatel a milovník nevšedních zážitků hledá spřízněnou duši. Snažím se naplno využívat každého volného okamžiku - cestování, sport, výlety, wellness, relaxaci u večeře s dobrým vínem, lyže atd. Sexuálně otevřený, rád experimentuji, hledám partnerku, která by se mnou sdílela vášeň pro různorodé formy intimity a kreativní průzkumy našich přání.

Rád bych poznal ženu mezi 20 až 50 lety, která si umí vychutnat sex ve dvou i ve více lidech. Která ráda cestuje s cílem poznávat nová místa, gastronomii a sportovat a má ráda i dovolené ve stylu swingers dovolené jako třeba Cap dAdge.