Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
sex

Blogs (1)

Ach ta zima

12 years ago 4 1291 5

Zima nám naštěstí nepřináší jenom to současné škaredé počasí, ale také kousek nádherného pokoukání pro ty z nás, kteří mají rádi dámské nožičky ozdobené punčoškami a obuté v krásných přiléhavých…

Personal information

Age: 38 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 185 cm
Weight: 105 kg

Dating Ads (1)

Parťák na sex.

Man seeking man
Czech Republic Jihomoravský kraj

Hledám nejlépe staršího Bi chlapa, případě pár, se zázemím okolo Pohořelic nebo Hustopečí na příležitostné setkání plné sexu. Já jsem versatil, milovník fetiše a sm a v případě zájmu můžu být v dámském. Všechno je o domluvě a nebráním se ničemu příjemnému. Časově to nemám nic moc, proto netlačím na pilu a netrvám na okamžitém setkání.

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
high heels
dominator - slave

Personal description

Hravý a veselý tvor z jižní moravy, který je pro každou špatnost hledá lidi na fetish hry, perverzní a netradiční sex. Kundička nebo ocásek - je to jedno, s obojím se dá užít hodně zábavy.


Edit:
Pro všechny, které to zajímá, tak jsem rád v dámském (ale nejsem TV, do role ženy se rozhodně nestavím a ani se necítím být ženou), většinou jsem dominantní, ale sub. pozici mám taky rád. Hledám někoho, kdo je taky v dámském (může být i pár) a má zázemí na akce. Hotýlky ani penziony nenavštěvuju. Preferuju kondom, ale v případě ověření zdraví se můžeme rozjet. Hlavní je používání hlavy a to jak při akci, tak při komunikaci Já jsem BEZ ZÁZEMÍ, takže případný reál musí být u tebe.
Ps. Pokud někdo ani nedovede vyplnit profil, tak si se mnou moc nepokecá.