Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
photo shooting

User videos (2)

Personal information

Age: 54 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: brown
Height: 164 cm
Weight: 62 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Jsem už starší - vím to (ale... stále s funkčním a trčícím pérem a myslím i s pěknou chlapeckou postavu a hezkým zadečkem), solidní muž, příjemný, hodný, inteligentní - malé, štíhlé, drobnější, postavy (jen 164cm/62kg) s malým M - jen 13/5,  BI - SUB. pasiv - poslušný, hodný, pokorný, uctivý, obětavý,...v mládí často zneužívaný a přísně vedený, ... svobodný, bez závazků,... - opuštěný a sám!
Hledám přítele - nejlépe DOM. muže ( příp. i DOM. pár M+Ž), který je rozhodný, důrazný (klidně i přísný a tvrdý - nekompromisní - to nevadí, jsem na to zvyklý), který ví co chce, je sebejistý, rázný, klidně i nekompromisní a striktní, který hledá k sobě poslušného, věrného SUBa - na sex.hratky všeho druhu, sexuální uspokojování, obšťastňování, užívání si a klidně i na zneužívání, zábavě a potěšení, k výchově k poslušnosti, podřízenosti, k úctě, respektu, kázni a pokoře,....
Chybí mi něčí nadřazenost, vedení
(vůdčí typ), rozhodnost, dominance,....a klidně i přísnost a tvrdost - to nevadí (příp. i potrestání, pokud bych si to zasloužil).
Jsou ale i chvíle, kdy bych se jen rád mazlil, přitulil (abych cítil, že mě někdo má rád!) nebo se jen tak někomu předved nahý a nechal se hladit, honit a nebo ukázal jak onanuju.
Chtěl bych si najít pokud možno trvalého přítele - MUŽE (příp.i pár) - na trvalejší přátelství, nee na jednu noc nebo na vystřídání! Já slibuji, že budu oddaný a věrný! To slibuji!
Ozvěte se mi prosím.
Jsem časově nezávislý (ale dopoledne chodím do práce), sportovní i společenský, hodný muž, inteligentní VŠ, abst., nekuřák, z Brna.
Prosím o Vaše přijetí a přátelství, výměnou za pokoru, poslušnost a službu.
Prosím napište mi. Nezklamu Vás
Jsem z Brna