Searching

Purpose of search:
talking

Personal information

Age: 48 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: married

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sexy lingerie
fingering

Personal description

NEPOSÍLEJTE MI ŽÁDOSTI JÁ NETOUŽÍM O VZKAZY OD KAŽDÉHO Z VÁS NEPOTVRDÍM VÁM TO.

NA KREDITY SI NEHRAJI, PROTO MĚ JIMI HODNOTIT NEMUSÍTE FOTIM ,PROTOZE MĚ TO OBČAS CHYTNE A NE PRO VÝDĚLEK TAK HLUBOKO JSEM NEKLESLA.

A ne nejsem namyšlená ani nafrněná. Pokud na chatu ani ve vzkazech nereaguji tak prostě nechci .Téma sex nemam opravdu potrebu řešit s KAZDÝM tak to respektujte DÍKY.

NEHLEDÁM NIKOHO A NIC !!!!POUZE NA POKEC SE ZNAMYMI CHODĪM občas zablbnout tot vše. Odkud jsem vás proto nemusí zajímat .Fotkami vašich neopeřenců mě opravdu neuchvátíte.Upřednostnuji jiné priority u mužů než jen to co nosí v poklopci ( proto mám vyplé vzkazy opravdu o takové fotky nemám zájem) .
Ti co mi takovou fotku pošlou jdou hned do ignoru .


Přečti si tohle pochopíš pokud ne nemám co Ti k tomu vice napsat.

Sex je fajn na uspokojování ,ale milování je o něčem jiném a to Ti nedopřeje jen tak někdo.K tomu je zapotřebí touha,chemie,pocity, vášeň a hlavně stejně naladěného jedince a ten se v dnešní době špatně hledá a zde už vůbec ho nalézt nelze *52* Na sex je potřeba tělo *63* *73* na milování lásku *15* *58* *21*


Jinak jsem prsatá bacule ne vychrtlina a pro zvědavce prsa č.5 *4* nejsem na zajíčky, mladší , ani ŽENY mě nezajímají a už vůbec ne páry do trojky.