Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Age: 42 years
Zodiac sign: Capricorn
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 182 cm

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
sandwich
sexy lingerie
group sex
swingers
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahoj, rád bych tu našel pár se kterým bych si mohl užít, či ženu co ráda čuňačinky s láká ji sex více lidech. Nebo kámoše na společné honění a na trojku s nějakou zdejší amatérkou. Takže pohodáře co si chtějí užívat ve více lidech. Pokud jste takový, tak neváhejte napsat a můžeme spolu prožít pěkné chvíle plné prasárniček ;-)



Moje záliby: cestování, fotografování - takže pokud by někdo chtěl pomoci (žena či pár) s nafocením erotických fotek, tak rád vypomůžu ;-)

co mám v posteli rád: hraní sexuálních her/rolí, erotické masáže, orální hrátky, dráždění análu, experimentování a zkoušení nových věcí.

co bych chtěl zkusit: sexy hrátky s někým vášnivým, kdo má rád věci jako já, takže tu hledám nějakou kamarádku či pár se kterým by jsme si rozuměli a tohle všechno si mohli užívat, preferuji dlouhodobě.


Něco o mě: VŠ,mám přítelkyni, ale sex je již po letech fádní a přítelkyně na experimentování a sex moc není. Proto tu hledám nějaké nové zkušenosti a zážitky.




Zdravím všechny, najde se tu pár ke kterému bych se mohl přidat jako rodinný přítel na vše pěkné? ;-) Dávám přednost osobnímu setkání,před zdlouhavým vypisováním. T.

Mám rád ženy které se nebojí experimentovat a vědí co chtějí. Jinak jsem amtérský fotograf,když budete chtít pomoci s focením, tak stačí napsat ;-)