Searching

Man
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
sex

User videos (1)

Personal information

Sex:
Age: 51 years 52 years
Zodiac sign: Taurus Capricorn
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: green blue
Hair colour: brown blond
Height: 181 cm 170 cm
Weight: 84 kg 55 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
swingers
sneaking
high heels

Personal description

Ahoj!
Máme rádi sex a proto jsme na této seznamce.Před dlouhým dopisování a výměnou fotek dáváme přednost setkání.. I první setkání může být se šlehačkou...
!!Omlouváme se,ale nicky bez galerií anebo oslovení ahoj atd. se odpovědí nedočkají!! Galerii máme dost fotky NEPOSÍLÁME !!

1.RÁDI NAJDEME PÁR NA OPAKOVANÁ SEX SETKÁNÍ ! V životě i v sexu jsme spokojený manželský hetero pár! Občas máme chuť si pro sex vyměnit své stálé partnery(manžely).Podmínkou je zdraví a sexuální přitažlivosti všech zúčastněných!Jsme nekuřáci,zdraví,se sportovním stylem života.U muže máme raději větší M s výdrží a u ženy větší prsa a trochu divošku.! S radostí dopřáváme příležitostně jeden druhému ,užít si sex s jiným partnerem !Klidně každý zvlášť(v jiné místnosti,..),ale i dohromady.

2. OHLÍŽÍME SE PO ZDRAVÉM,SPOLEHLIVÉM,DISKRÉTNÍM BULLOVI, který by byl blizko a dokázal mou paní mrdat pravidelně při její chuti a času!! Šanci má atraktivní oholená sportovní postava, s velkým pérem fantazií a výdrží...Bez galerie neodpovídáme!!
O zajímavé nabídce hodně zapřemýšlíme !Pokud tě přitahují vdané ženy v nejlepším věku a máš zájem se sejít, pošli rovnou svou civilní fotku! Nemáme čas na nesmyslné psaní a pak nic!!! Omlouvám se,ale reaguji pouze na konkrétní nabídky,které mě zaujmou!! Nescházím se na tajňačku, ale vždy s vědomím nebo i s účastí mého manžela nikam nejezdím!!!
NAŠE PODMÍNKA : 100% ZDRAVÍ,SEXUÁLNÍ - FANTASIE - VÝDRŽ,VĚTŠÍ M - NEKUŘÁK - VLASY - NÉ PUPÍK !! Sex VŽDY S KONDOMEM !!
¨
Máte podobné chutě a koníčky? Rádi se sejdeme! Prostory máme!
Preferujeme ty co za námi přijedou můžeme v týdnu večer!!Nejsme z Prahy,ale moc rádi vás pozveme i s noclehem ,sexem ale i kávou *4* Jeden rozhovor po telefonu ,vše rychle vyřeší a domluví (ne si psát donekonečna) !!*21*

Galerie máme fotky neposíláme!
Pokud nemáte nick vyplněný a s galeriemi,omlouváme ,ale odezvu nečekejte!
E-mail 1beruska2@centrum.cz