Searching

Man
Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Blogs (2)

Všechno je jinak...

11 years ago 0 1802 0

... a přesto stále stejně :D (pár zastavení v mojí bisexuální vztahové historii) Nejstarší fotogalerie: Subinku, kterou jsem občas s láskou vychovávala, než si najde svého Pana Božského, vystřídala…

Hlavně to nevzdat

13 years ago 7 2342 0

Je to zvláštní, že zrovna v lednu takových žen přepadla rezignace... Ztratily víru, že mezi těmi všemi "obyčhonič", virtualisty, slibotechnisty, frustrovanými jedinci, kteří si tu jen čechrají…

Personal information

Sex:
Zodiac sign: Libra
Sexual orientation: bi hetero
Marital status: single divorced
Eye colour: green brown
Hair colour: brown black

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
uniforms
high heels

Personal description

Jsme dvě rafinované dominantní ženy, jedna s mnohaletými zkušenostmi, druhá ne tolik zkušená, ale o to více žhavá do objevování dalších a dalších možností, které skýtá FemDom styl.

Tímto dáváme najevo, že místečko pod našima nožkama je volné a že je žádoucí, aby se obsadilo. Ideálně ne pouze pro jednorázový zážitek, ale na opravdu dlouhotrvající D/S vztah.

Upozornění – ani jedna z nás není ochotna do subíka investovat FINANCE. Náš vklad je mnohem zásadnější - dáme k dipozici příslušné zázemí, se slušnou výbavou, na dobře dopravně dostuném místě jak MHDčkem, tak autem, přitom v diskrétních a pozornost nepřitahujícch prostorách, stejně jako sexy či fetish oblečky, botičky, pomůcky atd. Nechybí nám ani invence, hravost, fantazie, správná míra poťouchlosti, notná dávka empatie a osobního přístupu, takže na tobě je, aby ses, jak je ostatně ve femdom zvykem, angažoval nejen tělem a minimálně po dobu lekce i duší, ale také rozumnou otrockou daní, případně i jiným podílením se.