Personal information

Zodiac sign: Pisces
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 183 cm
Weight: 84 kg

Personal description

Obdivuji zde, co je dáno ženám za množství krásy.
Od některých dívek nemohu oči odtrhnout.
Je to z hůry velký dar do života, být krásnou, smyslnou a jemnou ženou.
V civilu fotím, publikuji a hledám zde také inspiraci.

Co nepochopím, jsou akty otylých, ošklivých tlusťochů a především tlusťošek, kteří evidentně nemají soudnost a zřejmě celý život neměli ani úroveň, a své dlouhodobé obžérství a nekulturnost zde předvádějí, aniž si uvědomůjí, jak velmi ošklivé to je..

Nepochopím ani lidi velmi zarostlé pubickým ochlupením, kde není ani snaha o úpravu, jakékoliv zhezčení svého, jistě hezkého klína.
Doba je dnes již dále, a pohled na dlouhé chlupy čouhající z kalhotek nahání hrůzu... No, člověk jeskyní na to byl zvyklý, člověk digitálního věku je zvyklý na jinou úroveň.

Nepochopím ani rozsáhlou promiskuitu, kterou na fotografiích nezřídka vidím, jako by bylo málo úmrtí na aids. Inkubační doba je 10let a po prvním "chřipkovém příznaku" už nikdo nepozná, že ten druhý nakažen je a věřte, že ti, co to mají spočítané a ví, že končí, tak ti si chtějí užít nejvíc. A tak navštěvují vše, bez ohledu na ostatní. A pak se divte, že v nemocnici Na Bulovce je celé jedno patro pro nemocné Aidsem.. Z toho patra se už neodchází.

Také protestuji proti sado-maso praktikám, mučení, svazování, ponižování a násilí v erotice. To je vysloveně propagace a návod na páchání tresného činu. Kolik je na světě zabytých a umučenćh lidí a dětí, a počátky těch pachatelů mohou být právě u těchto praktik, které si z izolace přenesou na veřejnost..

To je jen můj názor.

Krásné jaro všem amatérům, oblečeným i těm druhým.
Váš Petr