Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 42 years
Zodiac sign: Libra
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 178 cm
Weight: 78 kg

Dating Ads (1)

Hledám nějakou osůbku na pohyb

Man seeking woman
Czech Republic Moravskoslezský kraj

, jakýkoliv pohyb, takže kolo, badmin, no prostě cokoliv, než sezení u počítače. Vím, že to je blbost, že nic takového neexistuje, ale zkusím to.

Sex hobbies and interests

deepthroating
foot-fetish
oral sex
high heels
fingering

Personal description

Co tu dělám?
Když se podívám na zdejší návštěvníky, tak si tuto otázku kladu při každé návštěvě, ale když už tu jsem, tak tady chodím na pokec z nudy.

Co se mi líbí?
Líbí se mi pěkné křivky, které se nikdy okoukají. Štíhlé, plnoštíhlé, nebo plnější ženy se stehny, boky a štíhlým pasem jsou ty nejkrásnější křivky, které můžeme obdivovat. Ano koukám se na krásu ženského těla, ale to mám v DNA, takže prosím neměnit.

Osobní postřehy.
Celkem by mě zajímalo, kam se ubírá vývoj současné sexuality, protože když mě tady osloví 100 kg chlap, narvaný v nějakých ženských hadrech, tak uvažuji, kde se stala chyba..? Nevhodná výchova v homosexuálním svazku, nebo dotyčnému ucvakla nějaká zhrzená žena koule, nevím a ani to nechci zjišťovat. Uzavřu svou úvah tím, že pokud jsou tyto stránky zrcadlem naši sexuální vyspělosti, tak in nomine clitoris s námi.;-)

Některé profily.
To je zážitek sám pro sebe. V profilu některé ženy mají vyplněno, že se zajímají o orální sex, skup. sex, o ženy, muže, peníze, ale v osobním popisku pak mají větu typu: Nic tady nehledám, nic nechci, jsem panna a tady chodí pro recepty, nebo se modlit...;-). A když už tedy s někým kecám, tak chci znát její jméno, jinak se klidně můžu bavit i s robotem.

Galerka?
Proč si nenafotím osobní galerku..?Protože víte, co je na chlapovi sexy..? No jedině baba..;-)), takže až se nějaká najde, co by mě svým tělem zakryla, tak s ní něco nafotím...;-))