Searching

Man
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 49 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Hair colour: black
Height: 178 cm
Weight: 98 kg

Dating Ads (2)

Kozatá

Woman offering services
Czech Republic Jihomoravský kraj

Prsatá tmavovláska 47/177/95, prsa č. 8.U mě v Brně - soukromí. Užijme si spolu klasiku, orál, 69, mazlení, masáž nebo máš raději jiný druh hrátek typu footfetish nebo lehké SM - dostane se Ti výprasku, ponížení, piss, feminizace. Dále nabízím pro ty co nechtějí real nebo jsou daleko od BRNA .....webka , er.psaní nebo po tel.za poplatek, jsem ověřená

Sex hobbies and interests

foot-fetish
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
high heels

Personal description

Prsatá tmavovláska 48/177/95, prsa č. 7. Mám ráda: klasiku, orál, 69, mazlení, masáž, footfetish, podpatky, lodičky, punčošky, hrátky typu CFNM /může se jednat o mužskou submisivitu, ženskou dominanci, prvky BDSM, ale může jít také pouze o takové pobavení pro dámu prostě oblečená žena - nahý muž/. Jsem přirozeně dominantní a vím co potřebuješ Ty! Hrátky lehkého SM. Při novém setkání se dostaví splnění Tvých přání . Budeš mou čubkou. Vyhoníš si péro na můj příkaz, budu Tě ovládat nejen hlasem...a čubka přemýšlí zda má na to, aby uspokojil svoji Paní. Bohyni, kterou mu osud dopřál Velkou Paní, po které vždycky toužil. Být ponižován ženou, která je sice příjemná, ale i zlá zároveň. Ženou, která ke svému uspokojení potřebuje trestat nulu jako je on.
NEPOSÍLÁM ŽÁDNÉ JINÉ FOTOGRAFIE! ODMĚNA PRO MĚ.
Volejte30 min před schůzkou tel: na SMS nereaguji, neveřejná čísla neberu, v autě ne, eskort nedělám. Děkuji za pochopení, těším se na Vás :-))
Svůj prostor mám. Soukromí.Mé služby jsou určeny pro seriózní, diskrétní a solventní pány na úrovni, slušného vystupování. Jsem dáma s mozkem , jsem dominantní a vím co nechci a taky vím co chceš Ty! U mě se Ti splní nevšední přání . ZDRAVÍ a hygiena na prvním místě. Vše je s.



A zde uvidíte proč nesouložím bez ochrany

CFNM je vlastně zkratka oblečená žena, nahý muž.

Against stress from behind, it will make you mood better. Niki, 47 years old brunette, breast 7. Brno. Classic services, possible light SM and sex on the phone. I'm not private, but I have a private apartment - discretion, courtesy, good level, purity.


T: volat 30 min před návštěvou, pokud nejste z Brna 1 den předem max, telefon v profilu


Soulož bez kondomu vedou k získání a následnému přenosu pohlavních chorob. Pamatuj, že vědomé šíření pohlavně přenosných infekcí je trestné

Contacts

Phone number:
+420773150465