Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

User albums (1)

Personal information

Age: 44 years
Language skills: Čeština, English
Marital status: married
Eye colour: green
Hair colour: black
Height: 180 cm
Weight: 71 kg

Dating Ads (1)

Paralelní světy a možná víc...

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha

Rád poznám ženu, které doma "něco" chybí, cítí se sama a chtěla by najít toho, pro kterého není cílem jen jednorázové setkání a jen sex. Hledám tu, která chce dlouhodobý, asi něco jako paralelní vztah, který bude oboum přinášet radost, úsměv a vnitřní pocit štěstí, s důvěrou - ne lhaní, ničení, prázdné sliby nebo pochyby.

Pokud jsi upovídaná, usměvavá a hledáš asi něco jiného než je zde obvyklé, ráda by jsi zase zažila ty pocity jako dřív, tak budu rád, když mi napíšeš.
Pokud si budeme mít co říct, budeme si sympatičtí, tak se z toho možná stane něco víc, kdo ví....první krok ale musíš udělat ty.

Jsem ženatý, mladě vypadající, se závazky... Mnohem více o sobě je uvedeno v mém profilu.

Personal description

Ahoj,
asi bych se měl nějak představit... :)
K tomu, co je v osobním profilu dodám, že jsem nekuřák, jsem slušný, přátelský, rozvážný, mám rád humor a sport (např. potápění, ale nejsem sportovní blázen), ... a lidé zmiňují, že jsem hodně empatický, s hezkýma očima (oko v profilu je mé) a sympaťák, rozumný, s normálním kritickým myšlením, ... ale na vše si človek musí udělat názor sám. Jinak VŠ - titul dá rozhled, ale lepšího člověka z něj neudělá...
No a vypadám prý mladě - nejsem tedy chlap formálně oblečený, s vráskama, brýlema, co už "nedělá věci pro svůj věk" nebo že to "není důstojné"...
Holek si vážím a snažím se, aby se se mnou cítily příjemně, měly úsměv na tváři, protože to je dle mě nejvíce sexy... máš-li krásný úsměv a oči, srovnané hodnoty a jsi komunikativní, určitě jsi už tak neodolatelná... a budu rád, pokud mi napíšeš.

Když jsem si tak četl popisky žen, tak snad dodám: nekoušu si nehty; mám hygienické návyky a používám deodorant i parfém, ústní sprchu; mám práci (a mám ji fakt rád); chápu slovo "ne" a vážně neposílám dickpicks.

Mám rád sex, mám i své "úchylky"... a nemám problém si hrát a zkoušet nové věci, je to o 2 lidech. Ale nejráději dělám ženu orálně - asi pro ten krasný pocit chvění, který jí v tom nejlepším prochází... navíc mi holky "chutnají a voní" (nebo jak to napsat)... takže pokud máš ráda orální sex a užíváš si ho... hmm :)

No a za své fotky na profilu se omlouvám... ale říkám si, že je to lepší než nic, nebo ne? :)
Pohybuji se v oblasti Praha (severovýchod, centrum, Chodov)...
If you like English as I do, we can practice it together :)

A co hledám, proč tu jsem?
I já... tedy další ze stovek chlapů, co se tady snaží najít ženu... no, nejraději bych tu (aktivní) vůbec nebyl, jenže... pro nezájem ze strany manželky (ať má důvody jakékoliv) jsem se v minulosti na netu seznámil s příjemnou ženou, která na tom byla (nejen) s nezájmem manžela úplně stejně... Bylo krásné opět žít, cítit touhu, vzrušení, ... a i přes vnitřní popírání jsme cítili zamilovanost. Inu, nic krásného netrvá věčně... Máme oba na co vzpomínat a život, i přes tu bolest, jde prostě dál...

Je zvláštní, jak člověk nechápe a odsuzuje nevěru, kterou vidí kolem... vždyť lze odejít od partnera, se kterým to není ono... jenže někdy je ten odchod sobecký a ovlivní i jiné životy, třeba dětí. Proč? Se ženou se respektujeme, komunikujeme, jen prostě ona nepotřebuje některé věci, bez kterých já vnitřně "umírám" - takže si přijdu jako pes z útulku, který je vděčný za každé "pohlazení"... můžu se vnucovat, doprošovat, nutit, ale takový vážně nejsem. Proto hledám ženu, která ví o čem mluvím - nechce ubližovat, ničit, ale přesto chce alespoň někdy žít, cítit něčí zájem, doteky, mít možnost se těšit, milovat, ... i když ví, jak je to špatné a jak moc to může jiným ublížit.

Nejsem běžný záletník, kterého doma vůbec nevidí, protože on tráví čas "s kamarády", vše musí obstratat žena (a proto je to doma tak "špatné"). A také proto se mnou nezažiješ společné víkendy, dovolenou u moře nebo romantické večeře - i když bych si to přál... ideálně tedy během dne (pracovní den) nebo po práci.
I tak ale hledám milenku - a asi musí být "jiná", stejně jako já - náročná na toho druhého, protože když už s někým podvádět/riskovat, musí ten druhý stát za to - ne dokonalým tělem a vzhledem, titulem a zázemím, ale tím jaká je uvnitř, že si s ní mám co říct, že mě přitahuje a já ji. Že při pohledu do očí si i beze slov řekneme vlastně vše - jen tím pohledem, jen tím úsměvem, který snad ani nejde naučit. Jsem ten typ člověka, co pro pouhou pusu a pár minut s tebou udělá snad vše... asi proto, že chápu že i ty jsi pro tu chvíli udělala maximum.

Pokud jsi dočetla až jsem, zasloužíš si nejpíše klíčenku a fotku koťátka... takže zmáčkni CTRL+B a je splněno :)