Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 43 years
Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 88 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
foot-fetish
sexy lingerie
nylons
sperm
bondage
uniforms
high heels

Personal description

Ahoj vsichni.
Tento profil jsem zalozil pro poteseni vsech, kteri maji stejnou zalibu jako ja s moji pani. Po schlednuti nasich galerii je hned jasne o jakou zalibu jde.. *7*
Mame radi sex a vse s nim spojene. Hlavne ale milujeme silonky. Sex s nimi je pro nas mnohem drazdivejsi a smyslnejsi. Boticky, sexi kalhotky, rajcovne hadriky...to vse pri sexu pouzivame. Ja obzvlast miluju vyvrcholeni na tyto sexi vecicky, specialne na silonky a boticky :) Strikacky na sexi cubinku v pradelku mi prijde neodolatelne. Proto jsem se rozhodl, ze nektere z nasich fotek a videi umistnim sem. Vsichni co mate radi podobne zalezitosti jako my, jste tady vitani. Galerie pridavam docela casto....chodi mi ruzna prani jak se mame vyfotit. Co se da to s radosti splnime :) Vy, kteri mate stejny fetish jako my a radi se divate na nase foto/video, dekujeme za hodnoceni nasich galerek a hezkych komentu. Vazime si toho a sme radi za kazdy jeden z nich.
Nekomu se to mozna nelibi a preferuje jiny druh sexu.....respektuji a zadam o to same.
Nikoho nehledame. Vystacime si sami :) Za lichotive vzkazy a pikantni komenty sme ale radi. Tesi nas kdyz vime, ze se nase hratky nekomu libi. Jen zadam nepiste zadosti o zaslani kalhotek, silonek nebo cehokoli jineho od moji pani.
Nedelame to. Mam tady nekolik pratel kterych se to ale netyka :) Ale jde neco za neco....ty mne, ja tobe. Jednoduche *24*

Piste hodnoceni ke galeriim, nebo prani co by ste radi priste videli...vsechno cteme a sme za kazdy koment radi.


P.S -UZ ZADNE PRADILKO MOJI ZENY pro nikoho. Hodne lidi reagovalo na moji nabidku ohledne VYMNENY pradla, ale jen jeden mi poslal neco na oplatku. takze kdyz nekdo bude mit zajem o silonky, kalhotky nebo neco jineho od moji pani, posle PRVNI on mne a pak ja.
(.)(.)