Blogs (1)

Prokletí monologů...

10 years ago 5 1096 5

Diskuze a chaty… Svým názvem evokují dialog dvou či více osob. Ale realita je mnohdy tristní – alespoň zde na amaterech. Statisticky je to tak 15% oslovených, kteří slušně reagují na slušně a snad…

Personal information

Age: 49 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 178 cm
Weight: 88 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
fisting
oral sex
dominator - slave
fingering

Personal description

Heslo dne: "Pomalu a v pohodě, nikam nespěchat, vždy s úsměvem...".

Pro notorické neodpovídačky: když mi ani na několikátý slušný pokus o navázání komunikace neodpovíte, tak nevadí. Vždycky si řeknu jen: "ta si nezaslouží nejen abych jí dal, ale ani abych jí psal"

Kdyby snad byl zájem - fotím krásu všeho druhu... Fotím pro zábavu, neživí mne to, takže zcela bez finančních nároků. Focení mám na mysli bez jakýchkoliv postranních úmyslů - prostě jen fotit a nešahat. Vše je na domluvě, která však musí z obou stran platit.

Proti svodům krásné ženy tedy nejsem zcela imunní, to je pravda. Umím však oddělit "nízké pudy" od jiných aktivit. Hledám zde i příjemnou ženu přirozeného vzhledu i vystupování, ke společnému užívání příjemných stránek života. Zdvořilé povídání, slušně i méně slušně (o se myslím se zdvořilostí a inteligencí nevylučuje), a ano, budou-li sympatie, pak setkání a sex k tomu tak nějak logicky patří...

"Ideál krásné ženy": Však nikdy nejde výhradně jen o design! Nesmí chybět příjemné vystupování a vyjadřování, nejlépe s úsměvem na rtech jiskrou v oku a dobrou náladou. Dámy které se snaží vypadat jako bárbíny, v obličeji zmalované, s nehty délky bodných zbraní - tyto snad prominou, neb přirozená krása je mi mnohem sympatičtější, i když třeba vůbec není "dokonalá" podle většinových měřítek tělesných proporcí.

Nejsem ale v žádném případě bi, ani submisivní a to ani trochu. Nikomu otroka dělat nebudu, ani finančního, ani jiného - s takovými nesmysly se tady teď v poslední době roztrhl pytel :). A pánové mne také kontaktovat nemusí, ledaže by chtěli nafotit svojí partnerku. Fotím i dvojice.