Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Age: 49 years
Language skills: Čeština
Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 183 cm
Weight: 97 kg

Dating Ads (2)

Já Kolín 49/183/97

Man seeking man
Czech Republic Středočeský kraj

Fér, normálního kámoše, který je také pořád sám a láká ho občas i experimentovat. Pivko, pokec, šipky, časem návštěvy - víno, film, kafe. Nebo občas někam na jídlo, na výlet. Noční projížďky, apod.

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
sneaking
high heels

Personal description

Ahoj.
Jsem úplně normální chlap, který neměl v životě zrovna štěstí na partnerky. Vždy to byly pěkné holky ale sex stál za prt. Jsem už hodně dlouho sám a ještě déle šťastně rozvedený. Nejsem na jednorázové úlety. Neumím se seznamovat náhodně. Jsem dost stydlivý a nesmělý introvert. Jsem zaměstnaný se slušným platem. Bydlím sám v malé garsonce. Auta mám, i když starší. Stará auta jsou můj "koníček" na zabíjení nudy. Také si rád zahraji šipky nebo bowling. Jsem soběstačný a samostatný. I přes to, sním o kamarádce, se kterou by jsme sdíleli, společně, dobré i zlé. Trávili jakkoli své volné chvíle. Vyráželi na celodenní, víkendové výlety. Občas si zajeli někam na večeři, a pod. Přátelský vztah, který by se třeba, po čase, vyvinul ve vztah vážný. Rád jezdím na výlety, poznat a vidět zajímavosti. Absolutně mne neláká dovolená u moře. Spíš třeba někde pod stanem v ČR. Tím netvrdím, že bych moře někdy nechtěl vidět. Ale 10 dnů ležet na slunci, na pláži, to opravdu ne. Chápu, že většina holek to má přesně opačně. Kdysi jsem si tady založil profil s představou, že to tady nějak funguje. Že si tady s nějakou budu psát a za nějakou dobu se i potkáme, seznámíme a bude to fajn. Bohužel, mylná představa. Normální seznámení tady nefunguje. Díky určitým osobnostem, schovaných za anonymitu internetu, tady vlastně už nikdo nikomu nevěří. Holky klukům vůbec a kluci jsou zase naivní a holky toho akorát zneužívají, To je jen prachy, fotky, videa a pod. Já bych rád něco reálného, opravdového. Tak kdyby se tady našla nějaká, která to cítí podobně jako já, rád si tady budu psát a v průběhu času se uvidí, co z toho společně vybudujeme. Zavrhovat někoho, jen kvůli tomu, že je zde na Amatérech, je dost povrchní.
Tak děkuji za přečtení a třeba i za pochopení.
Přeji všem normálním a slušným lidem, krásné dny a štěstí při hledání čehokoli.

Nehraji si na největšího kance na světě. Sex už jsem hooodně dlouho neměl. Tak nějak nebyla příležitost.

Strašně nerad, se někomu, jakkoli vnucuji. Rád si píšu ale první nikdy nezačínám.

Moc rád koukám na něco pěkného, vzrušujícího. Exhibicionistka, co by mne provokovala by byla fajn. ;-) Hodná, tolerantní, trpělivá.

Rád bych našel kolegyni, popř. i kolegu na šipky, nebo přes auta, společné opravy, rady, pomoc, výměna zkušenosti. Výlety za motoristickým sportem, na srazy. Občas nějaký čas strávený v garáži. Pokec, zajít si na pivko, večeři a pod.