User albums (2)

Personal information

Age: 37 years
Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: red

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sneaking

Personal description

Mám rada vášnivý dlhý sex, aj tvrdý a dominantný a dirty talk, láskanie, oddaľovanie orgazmu..masturbáciu, láka ma sex na verejnosti či v iných nezvyklých podmienkach :)

Na otázku typu "Čo hľadáš" neodpovedám, to fakt neviem. Zatiaľ nič konkrétne, záleží čo sa naskytne, možno niekoho do trojky..maybe :)
A nie za peniaze, ani wellness lístky, ani za kupovanie vibrátorov či značkových vecí s nikým nikam nepôjdem, niesom lacná šlapka a nepotrebujem peniaze pochybných zúfalcov, dokážem si na seba zarobiť normálne.
Taktiež ponuky na diskrétny sex ako únik z reality z nejakých stereotypných či iných vzťahov ignorujem, vlastne mám chuť šťavnato odpovedať ale ovládam sa. Načo je niekomu taký vzťah v ktorom sa potrebuje skrývať so svojimi chúťkami a prirodzenosťou po hoteloch a zbytočne tak držať v bezvýznamnom vzťahu partnera ktorý by ten stratený čas s hlupákom mohol tráviť niečím zmysluplnejším, keby tušil...Zdravý vzťah s dôverou si môže dovoliť experimenty v sexe bez skrývania sa a ich tajenia.