Personal information

Age: 46 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 190 cm
Weight: 100 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
fisting
oral sex
sex in public
bondage

Personal description

1/Prosim Vás chlapy, když už mi lezete na profil přes to, že jsem hetero a čumíte tu na moje galerky, máte ubíjející chuť mi něco napsat, tak slušně a s vědomím, že moje orientace se nezmění jako asi ta Vaše!!!

2/ Ty o level níž, kteří mají založený červený profil, tady bych se zastavil, protože demence vaše je neuvěřitelná ... doporučuju nebýt v 10 místnostech najednou to o něčem vypovídá, dále opakovat na sklo chci pokecat 10 krát zasebou není uplně normální a uplně nejvíc je prostě to, že používáte fotku staženou z netu, nejen že mi takovou fotku pošlete, ale ještě ji máte i v profilu. Tvl dnes kdy třema tahama na pc zjistim jestli ta fotka už někde na netu je mě přijde absolutně dementní, že něco takovýho zkoušíte.

3/ ty ubožáky na absolutním dně co tu zkouší něco s maminkama babičkama nedej bože dětma normálně udávám už mě nebavíte.

4/ no a jestli to někdo dočetl až sem, netýkají se ho ty první tři body před a opravdu je žena, a já nebudu muset první hodinu vést monolog s tím, že se mi bude vracet do zpráv ano ne nevim a né, že bych to nedokázal ale nebaví mě to. Tak se neboj napsat téma se nějaké najde *24* a kdo ví *22*


bubuchticka123 - nu co napsat tradičně viz níže

Aneeetkaa - Tahle osoba tu je pod falešnejma informacema a zasílá fotky z pornoportáílů jako osobní, například tady http://amateurblogs.eroprofile.com/free_galleries/2012/38611/
ale najde se jich víc ...

misazapad - další chlap
ještě má odvahu si dát inzerát
https://www.facebook.com/alinaskibanerium/