Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman

Personal information

Eye colour: green
Height: 165 cm
Weight: 58 kg

Dating Ads (5)

DOTEK BLAHA

Massage/Sauna
Czech Republic Hlavní město Praha

Dobrý den milí pánové, chtěli byste se nechat hýčkat atraktivní zkušenou masérkou v krásném soukromém prostředí? Jsem tu pro vás, po domluvě dostanete uklidňující masáž celého těla, přičemž se samozřejmě o vaši intimní část také intenzivně postarám. V případě potřeby je zahrnut oddalovaný orgasmus, masáž varlat a masáž prostaty. Masíruji nahá, moje manuální uspokojení vám umožní zažít nové dimenze potěšení, následná relaxace ve spojení s jemnými doteky vás bude inspirovat. Upozornění: Sex a jiné erotické služby nejsou součástí mé nabídky

Personal description

Chceš zažít kouzlo uvolnění při hře vesmírné energie a doteku, které uleví tvému tělu i mysli? Tak, jak se budeš uvolňovat a zbavovat se starostí všedního, bude přicházet mnoho dalších příjemných a slastných okamžiků. Doteky Tě budou kousek po kousku zbavovat psychické i fyzické zátěže. Můžeš si dovolit prožít více potěšení, blaženosti a ráda Tě tímto stavem provedu. Jsem zkušená masérka/terapeutka.
Upozornění: Sex a jiné erotické služby nejsou součástí mé nabídky.
Masáž je relaxační, uvolňující, končící vesměs vrcholem blaha. Při masáži pracuji pouze pomocí rukou. K dispozici jsem od cca 09:30 - 19:00 od pondělí do pátku.

Nabídka 4 ruční masaže - dvě zkušené masérky, pracujeme již 4 roky společně. Pouze předběžné objednání dopředu.

Praha 5 - Barrandov

Respektující a ohleduplný vzájemný kontakt je vítán. Osobní hranice masérky však musí být vždy přijímány s respektem.

Možno též zažít kraniosakrální ošetření.

KRANIOSAKRÁLNÍ BIODYNAMIKA navrací rovnováhu vašemu tělu a mysli. Pomůže vám zastavit se, uvolnit, odbourat stres a žít život v souladu s vašimi potřebami.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello dear gentlemen,

would you like to be pampered by an attractive, experienced masseuse in a beautiful, private environment? I am there for you, depending on the agreement you will receive a soothing full body massage, whereby I will of course also take care of your best piece intensively. Delayed orgasm, testicle massage and prostate massage are included if desired. I massage naked, my manual satisfaction will let you experience new dimensions of pleasure, the relaxation that follows in connection with gentle touches will inspire you.
Please note: Sex and other erotic services are not part of my offer.

Offer: 4hands massages - two experienced masseuses, we have been working together for 4 years. Advance pre-order only.