Blog posts (10)

Sousedka

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 0 1347 7

Stavila se včera sousedovic dcera, chtěla to zezadu, a to bez odkladu. Zkušeně jsem reagoval, na čtyři ji polohoval, připravil se ke styku, jak mám běžně ve zvyku. Došlo mi však v tuhle chvíli, že mé pochybnosti sílí, jak to vlastně myslela tahle slečna vyspělá. Jak tušíte, okolnosti nabídly mi dvě možnosti, takže z toho zmatku měla ho hned v zadku.

Věra

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 0 921 1

Když jsem lízal Věru, nešlo o nevěru. Byla to jen výpomoc, ona totiž strádá moc. Vždy je pro nás oba snadná obhajoba: Její hračka umělá jí to tak neudělá.

Setkává se ráda

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 0 806 0

Setkává se se mnou ráda paní, co mě zná už léta, pokládám si ji na záda, přátelství nám pěkně vzkvétá. Chovám se k ní běžně pozorně a něžně, její přání skromně plním, ona slastí jenom vrní.

Večírek

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 0 531 0

Na večírku s kamarádem bavila se v duchu hravém. Na kuráž se napila, pyje se pak chopila. Divila se z rána, že už není panna.

Neúprosná noc

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 1 705 5

Mívám v noci představy, až se mi z toho postaví. Není k ruce krasavice, co by podle učebnice Kámasútry konala. Touha mě tak dohnala pohonit si úd. Je to jenom pud. Dělám si to v pelechu, až mi ruka trne, a teď lapu po dechu, když semeno se hrne.

Romantik

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 3 869 4

Vím, v čem bývá potíž, pokud žena chřadne. Potřebuje totiž protáhnutí řádné. Coby pravý romantik projdu se s ní k jezeru a ve vhodný okamžik vyplním ji mezeru.

Jedna pražská

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 5 929 4

S kamarádkou z Prahy ocit jsem se nahý. Milovat se chtěla, touhou se až chvěla, obavu však měla v jedno spojit těla. Jak se rozkoš dělá dávno zapomněla. Taky jsem ji chtěl, tak jsem do ní vjel a pocítil záhy množství její vláhy, šťávu hustou jako med, udělala se mi hned. Šukal jsem ji dále, do mého finále. Kdo by si to pomyslel, že ústrojí povislé ještě takhle povstane a tvrdou práci…

Ne až tak nesmělý

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 3 853 5

Zdám-li se ti nesmělý, vše se změní v posteli. Tam mě totiž napadá, ať si lehneš na záda, nohy dáš si od sebe, já ho vsunu do tebe. Beze známky studu souložit tě budu a na konec básně zasténáš mi krásně.

Lenost

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 1 602 6

Na nabídku sexu líně reaguje přítelkyně. Neplní si dosti doma povinnosti. Jestli postoj nezmění, utopím ji v semeni, nahradím ji jinou, hlavně ne tak línou.

Chtěl bych.

lecoqsportif
author: lecoqsportif 6 years ago 1 440 4

Chtěl bych tě šukat, být s tebou v ráji, máš ale kluka, tak je to v háji. Jedině že bys ctila tu zásadu, že každý penis zlepší ti náladu.