Dating ads (3)

Hledám solidní, aktivní a solventní důchodce, partu kamarádů i jednotlivě, kteří rádi uvítají amatérskou mladou kurvičku ke svému potěšení - nahá obsluha, nahý dárek oslavenci k výročí, nahá hračka pro kamarády pro jejich potěšení apod. Ráda budu vaše poslušná kurvička. Nejlépe Zlínsko ve všední den dopoledne. Upřednostňuji dlouhodobější vztah.

Ahojte, chtěla bych dělat kurvičku několika solidním mužům na úrovni ( nejlépe starším, ale mohou být i mladší ), i jednotlivě, kterým chybí pravidelný sex. Popřípadě osamoceným mužům s bytem, kteří by mě ve svém bytě nabízeli jako kurvičku k sexu i svým kamarádům, nahá obsluha na pánské párty, nahý dárek oslavenci apod. Jsem vdaná, pocit placené kurvičky mě hodně rajcuje, manžel kandaulista, takže vše v pohodě. Požaduji úroveň, vulgární primitivové, honiči a pisálkové, nepište, od takových mám stovky nabídek. Na jednoslovné vzkazy, vzkazy typu ahoj, jak se máš, co děláš, odkud jsi apod. nereaguji. Jen Zlínsko a dopoledne ve všední den. Pokud chcete sex bez ochrany, vůbec nepište!!!!!

Hledám někoho opravdu solidního, férového, kdo půjčí větší finanční částku. Nabízím různé možnosti splácení dle amatérů včetně sexu. Prosím, nepište vy, co chcete pod záminkou slibu půjčky jen sex a při tom nemáte žádné finance. Od takových a různých pisálků, úchylů, vulgárních primitivů a honílků dostávám denně desítky nabídek a je to pro mne zbytečná ztráta času. Nejlépe Zlínsko. Rovněž sběratelé fotografií, prosím, nepište. Hledám opravdu férové jednání, solidnost a diskrétnost. Jsem vdaná, manžel kandaulista, takže vše o.k. Případné setkání nejlépe ve všední den dopoledne. Pokud chcete sex bez ochrany, vůbec nepište !!!!!