Dating ads (3)

dave-84 dave-84
Man seeking woman
Czech Republic Středočeský kraj

Mam rad sex vyzralymi pohlednymi zenami kolem cca 40-60 let, umi si to narozdil od mladych poradne uzit:) miluju lizani a pry to umim dobre:) Hledam jen pekne hrani nebo sex a naprosto diskretne, jedine u tebe s casem nejlepe v tydnu pres den nebo v sobotu odpoledne a nejlepe pravidelne. U me to nejde - jsem zadany. Ja pry pohledny sympatak 39 let. Foto rad poslu vymenou.

dave-84 dave-84
Man seeking woman
Czech Republic Středočeský kraj

Mam rad sex se starsimi pohlednymi zenami kolem cca 40-60 let, umi si to narozdil od mladych poradne uzit:) miluju lizani a pry to umim dobre:) Hledam jen pekne hrani nebo sex a naprosto diskretne, jedine u tebe s casem nejlepe v tydnu pres den nebo v sobotu odpoledne a nejlepe pravidelne. U me to nejde - jsem zadany. Ja pry pohledny sympatak 39 let. Foto rad poslu vymenou.

dave-84 dave-84
Man seeking woman
Czech Republic Středočeský kraj

Mam rad sex se starsimi pohlednymi zenami kolem 40-60 let, umi si to narozdil od mladych poradne uzit:) miluju lizani a pry to umim dobre:) Hledam jen pekne hrani nebo sex a diskretne, jedine u tebe s casem nejlepe v tydnu pres den nebo v sobotu odpoledne. U me to nejde - jsem zadany. Ja pry pohledny sympatak 39 let. Foto rad poslu vymenou.