Dating ads (3)

Toto hľadáš?

11.9.2024 06:31 Promote
damanhla1 damanhla1
Man seeking woman
Slovakia Bratislavský kraj
Women

Predstav si,že ráno prídeš do práce pekne oblečená, lodičky, nohavice,košeľa, pod nimi sexy spodné prádlo. Naraz padne 10:30 a ty sa na pár hodín ospravedlníš a odídeš na súkromný byt alebo do hotelovej izby kde na teba čaká neznámy muž. Si pochopiteľne trochu nervózna, zároveň vlhká, plná emócií lebo si takto ešte nebola. Zazvoníš na zvonček alebo zaklopeš na hotelové dvere. Rozhodla si sa prísť a tak si tu. Dvere sa otvoria a vojdeš dovnútra. Prejdeš pár krokov a zastavíš. Prvý krát cítiš cudziu ruku na tvojom zadku. Počuješ zabuchnutie dverí a vieš čo ťa teraz čaká. Zatvoríš oči a na hlavu ti muž zozadu natiahne kuklu. Dýcha sa cez ňu dobre a má jediný otvor. Ústa. Ticho čakáš. Veci ti muž odloží do kúpeľne. Dá ti dole kabát, pomaly rozopína košeľu a pritom sa dotkne pŕs. Po košeli ti dá dole podprsenku, do prstov chytí bradavku a natiahne ju. Moc sa s ňou nemazná. Ruky dáš za chrbát a cítiš na nich putá. Gombik na nohaviciach tiež povoli a spadli ti ku členkom. Stojíš takmer nahá a vieš čo ťa čaká. Pomaly sa dáš na kolená a do úst zoberieš penis na nekonečný hlboký orál. Na prsiach cítiš svorky a lano. Zväčšujú sa a nalievajú. Vďaka rozpere máš nohy doširoka roztiahnuté, nohavičky posunuté bokom a na vagíne pumpa, ktorá ťa dráždi. Najbližšie hodiny budeš k dispozícii neznámemu mužovi. Nevidíš ale vieš že s tebou robí čo chce presne tak ako si to chcela. Na konci si dáš nohy k sebe a odkráčas do kúpeľne. Tam máš všetky svoje veci.Zmyješ zo seba pot, semeno, oblečieš sa sa odídeš. V práci sa trochu ťažšie sústredíš, ale dá sa. Len pred cvíľou si niekomu patrila teray si už opäť sama sebou. Zabuchnutím dverí sa to končí. A cítime sa snáď aj nabudúce. Ak máš chuť na niečo takéto, si submisívna a niečo z tohto je tvoj sen tak sa ozvi a dohodneme sa.Zdravie, diskrétnosť zaručené. Všetko podľa dohody a toho nakoľko si perverzná. Čakám na tvoje správy.

Nájdeš sa tu?

9.9.2024 07:00 Promote
damanhla1 damanhla1
Man seeking woman
Slovakia Bratislavský kraj
Women

Hľadám ženu, ktorá sa nájde v riadkoch nižšie. Máš 30+ rokov, chuť na sex a hľadáš úlet. Si dáma, ktorá má občas túžbu stať sa štetkou, sexuálnym objektom a poslúžiť mužovi? Diskrétne perverzné BDSM stretnutie počas ktorého sa staneš hračkou v mužských rukách. Hlboký orál, putá, rozpery, pumpy na bradavky a vagínu, štipce, piss, deprivačná kukla, podviazanie pŕs atď...stretnutie v hoteli alebo na súkromnom byte kam prídeš oblečená slušne ale pod slušným zovňajškom budeš oblečená podľa požiadaviek ako štetka. Po vstupe dostaneš na hlavu kuklu a odovzdáš svoje telo neznámemu mužovi, ktorý si s ním užije. Po skončení sa umyješ sa odídeš. Som sympatický 48r muž. Stretnutie cez deň napr 11:00-13:00 aj viackrát do mesiaca. Fantázii sa medze nekladú a všetky praktiky sú po dohode. Preferujem väčší zadok ale nie je to podmienka. Ak sa tu niekde vidíš tak napíš a dohodneme sa. Iba Bratislava. Žiadny vzťah, zbytočné slová, iba sa na dve hodiny zmeníš a potom sa vrátiš do reálneho sveta.

Hľadám obyčajnú submisívnu ženu z Bratislavy, ktorej chýba pravidelnejší sex, ktorá chce zažiť anonymný úlet a pritom si splniť svoje sexuálne predstavy o ktorých len sníva. Diskrétne stretnutie cez,deň počas pracovnej doby, kde sa spoločne odviažeme a vypustíme paru. Vek a výzor je nepodstatný ak máš chuť, fantáziu a perverznú hlavu. Garantujem 100% zdravie, čistotu a stretnutie so sympatickým 48r mužom. Odmena je takisto možná. Chceš sa zahrať na štetku? Poslúžiť mužovi a potom sa vrátiť do každodenného života? Odovzdať svoje telo neznnámemu, ktorý si ho zoberie? Daj vedieť a dohodneme sa. Preferujem častejšie stretnutia. Žiadny vzťah, každý si žije svoj život ale v rámci neho sa na chvíľu anonymne pretiahneme. Čakám na teba.