Dating ads (4)

najdu ?

13.3.2024 09:57 Promote

hledám dívku, ženu, která by ke mě přišla do mé osobní kanceláře, sedla si přede mě a poslouchal mé pokyny ... napřed si tě osahám, prohlédnu a poručím ti začít si hrát s tvoji kundičkou, pak roztáhneš nohy a já si budu hrát s tvým klínem rukou, jazykem , to už budu mít tvrdý ocas , který budeš moci vzápětí ochutnat ...a zbytek ?? Může být se sexem i bez, miluji ženský orgazmus na jakýkoliv způsob .. vše 150% diskrétnost a zdraví ..tak kdo si troufne i za FO ??

Hledám submisivně založené dívku/y na společnou erotickou hru. Cítíš, že bys ráda plnila erotické úkoly ? Nudíš se ? Vzrušuje tě napětí ? Stydíš se ?
Napřed najdi odvahu a napiš něco málo o sobě .
Pošlu ti dotazník subinky který vyplníš .
Na základě toho si budeme jen-tak dopisovat, budeš plnit lehké erotické úkoly s fotodokumentací ( bez obličeje).
Až budeš připravena můžeme se spolu setkat , napřed jen tak za jistých podmínek. Později i víc .

Jen pro ty co jsou ochotny něco udělat, nebudu tu nikoho přemlouvat. Vše by mělo být o tvém i mém uspokojení.

Ideálně střední Morava , Ol, PV okolí

Tak co najdeš odvahu ?

tajemné napětí

15.10.2021 08:28 Promote

hledám dívku, ženu která by si stala "mým nezávislým obchodním zástupcem" a která by byla odměňována nebo trestána podle prodaných výrobků, bude-li se ti dařit odměnou ti budou tvé orgazmy a nové erotické prádlo podle tvého výběru, nebude-li se ti dařit bude následovat výplata na zadek i kundičku, svazování , nucená masturbace , kolíčky a další tresty , které si spolu odsouhlasíme ..najdeš odvahu ?