Dating ads (3)

Pravidelný sex

3.5.2024 18:09 Promote

Fajn chlap do 40ti let na výměnu fotek, nebo reálné setkávání? Chci stálého parťáka, můžeme chodit do sauny, na bazén, do lesa atd:) líbí se mi zarostlé péra a slipy nebo slipové plavky… ale nemusí být. Já bi sub pasiv 37 let. Můžu ti sloužit, dostat výprask, dělat štětku, kouřit, můžeš mě libovolně šukat, když se poznáme tak i stříkat do mě, ponižovat, cokoliv! Klidně podržím i partě chlapů:)

Ahoj, najde se fajn kluk na na občasné (pravidelné) schůzky, nebo třeba sauna, wellness, sport, bazén, nahé kafe? Líbi se mi kluci ve slipech, nebo co nosí slipové plavky a mají nevyholené péro, ale není podmínkou:) ja bi pasiv 37let, ty ideálně do 40ti, ale zaleží na sympatiích. Můžete být i dva nebo pár??

Kamarad

28.4.2024 00:14 Promote

Ahoj, najde se fajn kluk na na občasné (pravidelné) schůzky, nebo třeba sauna, wellness, sport, bazén, nahé kafe? Líbi se mi kluci ve slipech, nebo co nosí slipové plavky a mají nevyholené péro, ale není podmínkou:) ja bi pasiv 37let, ty ideálně do 40ti, ale zaleží na sympatiích. Můžete být i dva nebo pár