Dating ads (5)

*6* STYL SLABÉ SM, LATEX, BONDAGE.. *6* podvázat, svázat, přivázat k posteli lanem, řetězem či pouty, dráždit do vyvrcholení, Ize použít didlo, vibrátor, kolik, lechtat, pleskat, liskat, fackovat, pleskat rukou, bičem, páskem, nadávat, učit, poučovat, trestat - skutky, úkoly..
*18* Předem se ráda domluvím na konkrétní hře.*18*

NOŽKY TI MŮŽU ZAPŮJČIT K ZULÍBÁNÍ..

Těším se na naše shledání v Brně vedle Tuřan.
Veškeré mé fotky i míry jsou pravé, nijak upravené...

Objednej se prosím dříve než chceš přijít..

Tiara Tiara
Massage/Sauna
Czech Republic Jihomoravský kraj

LINGAM hýčkaný blond SAMICÍ Asi jsi už vyzkoušel různé vzrušující masáže. Často tě zaujme krása masérky a někdy i technika. Pokud TOUŽÍŠ po něčem VÝJIMEČNÉM, vyzkoušej v Brně masérku, která se dokonale POMAZLÍ s tvým LINGAMEM. Jeho HÝČKÁNÍ otevře všechny EROTOGENNÍ ZÓNY, které jsi doposud neznal. To co opravdu muže dostane na VRCHOL, je prastará síla ŽENY, která prostupuje celým tvým tělem a působí na muže jako AFRODISIAKUM, již při prvním setkání. To jiskření mezi dvěma odlišnými energiemi, které najdou společnou cestu do RÁJE. Opravdový muž a SKUTEČNÁ ŽENA je dokážou použit ve svůj prospěch a společně dosáhnout NEJVYŠŠÍHO ORGASMU ve VESMÍRU. Máš jedinečnou ŠANCI, objevit UMĚNÍ ŽENSKOSTI, které překoná všechny tvé očekávání a dosavadní ZKUŠENOSTI… EROTICKÉ DRÁŽDĚNÍ - tvoje vnímání dostatku je zvláště na úrovni pocitu, většina mužů, to pociťuje v oblasti sexuální, ta souvisí s vnímáním lásky a erotiky, otevřu tě a ukážu NOVÝ rozměr VZRUŠENÍ, s krasnými pocity a zážitky HÝČKÁNÍ LINGAMU a BODY masáž - pokud si myslíš, že tvůj penis má málo ženské přízně, mohu své doteky a energii soustředit zvláště sem, ucítíš mé senzuální doteky, dech i nekonečné dráždění zvláště LINGAMU, tvoje vyvrcholení se může opakovat vícekrát, nejlepší cestou k požitku je BODY to BODY, kdy kloužeme tělo na tělo Masáž OBOUSTRANNÉHO POTĚŠENÍ - chybí ti objetí a možnost sevřít ženu svými mužnými pažemi, jako ŽIVOČIŠNÁ SAMICE jsem otevřená skutečné mužské síle a ráda se s ní propojím v těch nejvzrušivějších okamžicích, tato masáž je oboustranně dráždivá a velmi vzrušující pro oba Už po tobě toužím, cítím tvou MUŽNOST a krásně VLHNU... Těším se - TIARA blond SAMICE : SMS, WA business.
obvykle DENNĚ, dle dohody, nejlépe 2h předem, den.- Brno - nedaleko letiště.

Tiara Tiara
Massage/Sauna
Czech Republic Jihomoravský kraj

LINGAM hýčkaný blond SAMICÍ Asi jsi už vyzkoušel různé vzrušující masáže. Často tě zaujme krása masérky a někdy i technika. Pokud TOUŽÍŠ po něčem VÝJIMEČNÉM, vyzkoušej v Brně masérku, která se dokonale POMAZLÍ s tvým LINGAMEM. Jeho HÝČKÁNÍ otevře všechny EROTOGENNÍ ZÓNY, které jsi doposud neznal. To co opravdu muže dostane na VRCHOL, je prastará síla ŽENY, která prostupuje celým tvým tělem a působí na muže jako AFRODISIAKUM, již při prvním setkání. To jiskření mezi dvěma odlišnými energiemi, které najdou společnou cestu do RÁJE. Opravdový muž a SKUTEČNÁ ŽENA je dokážou použit ve svůj prospěch a společně dosáhnout NEJVYŠŠÍHO ORGASMU ve VESMÍRU. Máš jedinečnou ŠANCI, objevit UMĚNÍ ŽENSKOSTI, které překoná všechny tvé očekávání a dosavadní ZKUŠENOSTI… EROTICKÉ DRÁŽDĚNÍ - tvoje vnímání dostatku je zvláště na úrovni pocitu, většina mužů, to pociťuje v oblasti sexuální, ta souvisí s vnímáním lásky a erotiky, otevřu tě a ukážu NOVÝ rozměr VZRUŠENÍ, s krasnými pocity a zážitky HÝČKÁNÍ LINGAMU a BODY masáž - pokud si myslíš, že tvůj penis má málo ženské přízně, mohu své doteky a energii soustředit zvláště sem, ucítíš mé senzuální doteky, dech i nekonečné dráždění zvláště LINGAMU, tvoje vyvrcholení se může opakovat vícekrát, nejlepší cestou k požitku je BODY to BODY, kdy kloužeme tělo na tělo Masáž OBOUSTRANNÉHO POTĚŠENÍ - chybí ti objetí a možnost sevřít ženu svými mužnými pažemi, jako ŽIVOČIŠNÁ SAMICE jsem otevřená skutečné mužské síle a ráda se s ní propojím v těch nejvzrušivějších okamžicích, tato masáž je oboustranně dráždivá a velmi vzrušující pro oba Už po tobě toužím, cítím tvou MUŽNOST a krásně VLHNU... Těším se - TIARA blond SAMICE : SMS 725506051 WA business.
obvykle DENNĚ, dle dohody, nejlépe 2h předem, den.- Brno - nedaleko letiště.

Masáž

16.11.2023 00:36 Promote

😊 Erotická masáž v tantra stylu, ve vší počestnosti zcela oba nazí, s doprovodem uklidňující hudby, modrého UV, na velké postýlce, vyhřátý nevonný masážní olej pro všechny partie těla bude připravený, na tvé krásné vyvrcholení.. 😊 moc se těším 😊
Cena se vleze do max 2500 Kč / 1 h. Záleží přesněji o jakou půjde a s jakými prvky. 😉
Na hned vedle Tuřan se nacházím.

Tiara Tiara
Massage/Sauna
Czech Republic Jihomoravský kraj

LINGAM hýčkaný blond SAMICÍ Asi jsi už vyzkoušel různé vzrušující masáže. Často tě zaujme krása masérky a někdy i technika. Pokud TOUŽÍŠ po něčem VÝJIMEČNÉM, vyzkoušej v Brně masérku, která se dokonale POMAZLÍ s tvým LINGAMEM. Jeho HÝČKÁNÍ otevře všechny EROTOGENNÍ ZÓNY, které jsi doposud neznal. To co opravdu muže dostane na VRCHOL, je prastará síla ŽENY, která prostupuje celým tvým tělem a působí na muže jako AFRODISIAKUM, již při prvním setkání. To jiskření mezi dvěma odlišnými energiemi, které najdou společnou cestu do RÁJE. Opravdový muž a SKUTEČNÁ ŽENA je dokážou použit ve svůj prospěch a společně dosáhnout NEJVYŠŠÍHO ORGASMU ve VESMÍRU. Máš jedinečnou ŠANCI, objevit UMĚNÍ ŽENSKOSTI, které překoná všechny tvé očekávání a dosavadní ZKUŠENOSTI… EROTICKÉ DRÁŽDĚNÍ - tvoje vnímání dostatku je zvláště na úrovni pocitu, většina mužů, to pociťuje v oblasti sexuální, ta souvisí s vnímáním lásky a erotiky, otevřu tě a ukážu NOVÝ rozměr VZRUŠENÍ, s krasnými pocity a zážitky HÝČKÁNÍ LINGAMU a BODY masáž - pokud si myslíš, že tvůj penis má málo ženské přízně, mohu své doteky a energii soustředit zvláště sem, ucítíš mé senzuální doteky, dech i nekonečné dráždění zvláště LINGAMU, tvoje vyvrcholení se může opakovat vícekrát, nejlepší cestou k požitku je BODY to BODY, kdy kloužeme tělo na tělo Masáž OBOUSTRANNÉHO POTĚŠENÍ - chybí ti objetí a možnost sevřít ženu svými mužnými pažemi, jako ŽIVOČIŠNÁ SAMICE jsem otevřená skutečné mužské síle a ráda se s ní propojím v těch nejvzrušivějších okamžicích, tato masáž je oboustranně dráždivá a velmi vzrušující pro oba Už po tobě toužím, cítím tvou MUŽNOST a krásně VLHNU... Těším se - TIARA blond SAMICE : SMS, whatsapp, obvykle DENNĚ min. od 10 do 22 h, nejlepe dle dohody - Brno - nedaleko letiště. Ceny jsou ve zkratce 1h/ základní 1300 kč, body to body 1700 kč, oboustranná 2000 kč.