Dating ads (7)

Kdo mi konečně udělá ORÁL A LÍZÁNÍ RIMMING pořád tady káždý jen slibuje a hovno stoho už mne to nebavý budte konečně už soudný a odepisujte jen ti kteří jsou 100% rozhodnutí že do toho pujdou a né jen SLIBOTECHNY ktěří se chtějí jenom vypisovat nebo vyhonit při fotkách mám vlastní byt dobré stříkající péro 17.4.5 vyholený dárce krve . Jsem 44 letý normální muž z Mariánských Lázní tak se nestidte jsem bi mohou odepsat i páry muži jen do 50 let a né obézní. časem možnost šukání v tom moc skušeností nemám ale vše je jen poprvé.Takže dědci prosím nepište děkuji moc.

Ahoj chtěl bych orální sex a udělat RIMINNG kdo se toho ujme ? můžete kdykoliv třeba dnes mám toho semínka hodně celý týden jsem neonanoval je mi 44 let 187 .110,17.4.5 vyholený mám svůj byt nikam nejezdím vy musíte ke mně mohu kdykoliv jsem z MARIÁNSKÝCH LÁZNÍ mám maserské lehítko mužeto začát masaží kouli stehen penisu atd pište jen vážní zájemci už mne nebavý každému tady odepisovat a pak se domluvíme a je s toho opet nic jen a jen keci staré Blažkové tak ti co mají koule at se ozvou můžou to bát i hetero kteří to chtějí vyzkoušet.

Pěkné chvíle

25.4.2024 09:26 Promote

Ahoj kdo z vás mi udělá erotickou massáž mám masérské lehátko bez F.o. jen který má požitek s toho že bude vidět jak stříkám můžeš mne pak udělat cokoliv abych znova se udělal jen ty mne když budeš fešák tak tě udělám rukou max do 45 let né dědci a tlouštíci .Mužeš bejt u toho nahý aspon se podívám jestli tě to vzrušuje a stojí ti.

Hledám mladého

19.4.2024 16:25 Promote

Hledám mladého klučinu který mne udělá rimming a pěkně mne vykoří je ty mne já tě jen vyhoním když se mi budeš moct zamlouvat tak tě i vykořím, bez chlupů ty nechte doma né moc chlupatý spíš nezkušený který by to chtěl vyskoušet se rozject semnou orgasmem .

Ahoj je tady někdo kdo mne namasíruje a pořádně při tom vykouří mám maserské lehátko může bejt i lízání tomu se také nebráním do 45 let a normální postava mladší mají přednost Mariánky a okolí nic vic nic mín penis je vidět postava normální tak pište hlaně né ty slibotechny těch mám plný zuby . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!