Dating ads (2)

Ahoj. Hľadáš spoločníčku na nejakú akciu alebo na noc, na víkend? Tak niečo za niečo som k dispozícii. Som vysokoškolsko vzdelaný človek, 32rocna slobodná a bezdetna žena. Som pôvabná xxl baculka ktorá vie sa správať v spoločnosti, som na úrovni, význam sa v ekonomike, rada počúvam aj sa rozprávam. Ak máš chuť na chvíľu príjemnej spoločnosti tak mi napíš.

Ahojte. Hľadám normálneho, inteligentného muža s vysokými komunikačnými schopnosťami do 40rokov. V okr. TT. Nehľadám chlapa na sex ale na kamarátstvo na pokec, na výlety, na relax. Potrebujem mat úzky kontakt, cítiť ze je o mňa záujem. Tj. Otvorene pokecat o normálnych veciach, tráviť spolu voľný čas, užiť si pekne chvíle. Keďže som na sexzoznamnke aj sex očakávam ale nehľadám uchyla ale chlapa na úrovni, ktorý nepošle mi hneď ako prvú správu svojho vtáka...
Milujem nežnosť a vasnivost v jednom. Hľadám komunikativneho chlapa na úrovni, komunikácia, slušnosť inteligencia!!!
Ktorý vie kedy co ma povedať a robiť. Ktorý začne hneď komunikovať a nepíše x správ o tom ako sa chce zoznámiť so mnou. Mam 31 rokov, som slobodná a bezdetna, bez záväzkov, otvorená možno aj vážnemu vzťahu. Chyba mi neha a vášeň zo života.
Zadaný mi prosím nepíšte!!!!
Som plus size!!!