Dating ads (3)

Kesing Kesing
Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha
Women
Without trans
Age 18–35

36letý, svobodný, bezdětný, úspěšný, s vlastním 3+kk bytem v Praze a autem. Mám 187cm a 85 kg. atletický. Fotky mám v galerii. Penis 16 cm a 5 cm tlustý. Hezké tělo a zadek. Pravidelně cvičím, žiju zdravě, nekouřím a nepiju.

Co hledám: Atraktivní a dominantní (nebo switch) slečnu (mladší než já). 165cm a více, štíhlé postavy, hezký zadeček.

Vždy jsem byl dominantní já, a chci zažít opak. Dominantní znamená, že Ty rozhoduješ o sexu, kdy a jak bude. Já uspokojuji především Tebe, ať už orálně, nebo svým kvalitním penisem, nebo poslušností. Ty mi dopřeješ orgasmus, jen když chceš. Mám velkou výdrž a neudělám se bez svolení.

Můžeš mě mít zamknutého v pásu cudnosti (mám, zatím nepoužívám), můžeš mi odpírat sex a orgasmus, měla bys mě pravidelně ojet strap-onem (i když jsem začátečník, toužím po tom), můžeš mě odměňovat a trestat, pokažené orgasmy, výprasky, nucená nahota, lehké ponižování. Možná mi ani nemusíš být věrná.

Co nabízím: Jsem v dobré kondici (viz fotky), jsem zajištěný, inteligentní a spolehlivý, zdravý, mám vysoké libido, jsem věrný. Mám bydlení, čas i finance. Chci dlouhodobou známost, případně vážný vztah. Mám rád kulturu, fitko, sauna, výlety autem, nakupování, sluníčko. Vše platím já.

Mohu Ti nabídnout i měsíční kapesné ve výši 20 až 30 tis Kč, podle naší dohody a intenzity vztahu.

Nejsem vystrašený subík, jsem maskulinní a úspěšný muž, který cítí potřebu se odevzdat ženě, která se stane jeho bohyní.

Role si můžeme občas vyměnit.

Inzerát je platný, dokud mě nová bohyně nedonutí ho smazat ;)

Kesing Kesing
Man seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha
Women
Couples women & men
Couples women & women
Groups
Without trans

Tento inzerát stále platí, dokud jsem ho nesmazal!

Jsem 36letý Pražák ve skvělé kondici, štíhlý a zdravý, v galerii mám fotky. Rád bych našel pár, kterému budu pravidelně sloužit. Nemám doposud žádné zkušenosti s mužem a nehledám samotného muže. Zakládám si na zdraví a spolehlivosti.

Co si představuji: Začalo by to mou nahotou před vámi, kdy si mě prohlédnete. Následně vám mohu nabídnout orální, ale i klasický sex, ve kterém mám značnou výdrž. Penis mám 16cm a 5cm tlustý.

Rád vám nabídnu také svůj anál k uspokojení. Vše s kondomem! Anál mám mírně trénovaný, dělám si to sám, mám to tu na videu.

Mohu také dostat výprask a jiné tresty.

Mohu nabídnout nahé uklízení u vás doma, nebo doprovod třeba na nudapláž, do sauny, do wellness a na jiné akce. Mohu posloužit nahý třeba na nějakém večírku u vás doma.

Mám pás cudnosti a mohu jej nosit. Můžete mít pod kontrolou mé orgasmy, odpírat mi masturbaci, vychovávat si mě. Rád bych našel pár na dlouhodobou známost.

Kesing Kesing
Erotic services
Czech Republic Hlavní město Praha

Potřeboval bych 1x měsíčně úklid 3+kk bytu 100m v Praze.

Umýt především kuchyni, koupelna, velká sprcha, dvě toalety. Utřít prach všude. Umýt okna. Vysát podlahu.

Rád bych to spojil s erotickým zážitkem, proto chci nahou uklízečku.

Určitě u toho budu masturbovat, ale nepotřebuji dotyk a nebudu překážet.

Jsem perverzní, ale spolehlivý.

Pokud uklízečka nabídne i sex, beru to jako bonus, rád si připlatím, ale nepotřebuji to.