Dating ads (4)

Vysočina (Jihlava a široké okolí) - našla by se tu žena s chutí na vylízání zezadu? I anonymně, jen bys vyšpulila pozadí… Venku, v autě, na procházce, běžkyně, opřená o strom či o auto, v sauně Rošického v odpočívárně za rohem… Starší či silnější je bonus, ne však podmínka ;) Čas a místo si dohodneme, jezdívám někdy večer na parkoviště Šacberk u Jihlavy, protože je tam klid, ale přijedu kdekoliv po Vysočině či dál… Já 51/170/75 mladšího vzhledu, pohodový, diskrétní a hlavně držící slovo.
Ještě dvě poznámky: 1) nejde mi v žádném případě o anální sex (zásun), ale potěší mne, když si to třeba u toho budeš dělat rukou až do tvého vyvrcholení, 2) je možná i přítomnost/zapojení tvého partnera.
Těším se na odpovědi a přeji pěkný den.

Žena či pár v neděli večer do sauny Rošického v Jihlavě? Bývá tam v tuto dobu dost plno, ale kolem osmé/půl deváté se to vylidní. Budu v odpočívárně vzadu a moje představa je taková, že při vhodné konstelaci (rozuměj, nikdo nebude v dohledu) se žena přede mnou předkloní, vyšpulí na mne pozadí a já si s ní chvíli pohraji zezadu jazykem. Jsem 51/170/75 mladšího vzhledu. Na věku a postavě nezáleží (každý jsme nějaký). Těším se na shledanou ;)

Hledám starší pár, nad 60 let, ale i 70 a více, kde bych jemu pomohl připravit a uspokojit partnerku, případně trochu pomoci i jemu (orálně). Já 51/170/75 mladšího vzhledu s kladným vztahem ke starším, neřeším postavy (každý jsme nějaký). Jihlava, Vysočina a okolí. Pohoda a příjemný zážitek pro všechny je pro mne prioritou.