Dating ads (5)

Chtěl bych najít příjemnou ženu z Prahy, JČ nebo Vysočiny pro společné příjemné chvíle. Nebráním se ani dlouhodobějšímu přátelství. Hledám ženu, kterou zaujmu svým profilem a také touží po vzrušujících chvílích plné vášně a splněných sex.tužeb. Já jsem štíhlý, sympatický muž , štír, VŠ , podnikatel s větším mužstvím -viz.FOTA, hledám kamarádku - milenku pro senzační , nezávazný vztah , plný vášnivého a nezapomenutelné milování. Která žena také jako já, je pro sex bez zábran, divoký, živočišný až perverzní sex? Ale co je perverzní? Jsem prostě pro vše co je především ženě příjemné, co jí vzrušuje a po čem by byla dokonale uspokojena...tuto hranici nepřekračuji (těší mne,když mohu ženu přivést do slastné extáze) . Já rád experimentuji a poznávám nové a nové..Opravdu v sexu mám rád vše, klasiku, anal, oral (zbožňuji, když mohu lízat a laskat ženu až do výbuchu její rozkoše), střídání poloh atd.

Hledám hodně vášnivou, divokou ženu nebo sexuchtivý pár pro dlouhé vzrušující dobrodružství. Co třeba ... dopoledne, odpoledne, večer, ale třeba i přes celou noc. Ideálně z Prahy, StřČ, Vysočiny, Plzeňska, Jižních Čech. Já jsem vášnivý, pohodový muž, štír s větším penisem milující něžný, mazlivý sex, ale i divoký, živočišný až perverzní sex bez zábran. Rád vyjdu vstříc tvým choutkám. Žádný stereotyp, spíše experimentování plné fantazie. Setkáme se ještě dnes? Zajdeme na skleničku a užijeme si nezapomenutelných okamžiků. Můžeme si napsat více. Předám i kontakt na sebe, číslo na mobil, WhatsApp. Pavel

Hledám perverzní divošku nebo pár z PRAHY , PLZNĚ nebo ČB. Ozveš se mi?Dostaneme se spolu do ráje nebo do pekla? Záleží to na tom, až jak si budeme užívat perverzního sexu. Důležitá je ale chuť experimentovat . Vyjdu vstříc tvým choutkám.. Píšu ti, protože mám rád perverzní sex, rád experimentuji, jsem pro vše ujeté a netradiční. Nemám rád stereotyp. Rád s vámi Zajdu i na SWINGERS. Dokážu si udělat pro tebe čas dopoledne, odpoledne, večer, ale třeba i přes noc.....

Ahoj.Hledám vášnivý a pohodový pár .... nejlépe kanda/cuckold pár.Splníme si své sny a touhy. Jsem pro něžný, ale i divoký, živočišný až perverzní sex bez zábran. Určitě se vám se mnou vyplní některá vaše přání . V případě, že si budeme rozumět, tak jsem i pro dlouhodobější kamarádství. Jsem tady, abych přispěl k uspokojení ženy. Nejsem BI, ale jsem štír s fantazií.
Nemám žádné podmínky. Jen ona musí být sexuchtivou ženou. :-) která nemá ráda stereotyp.....Udělám si pro vás čas dopoledne, odpoledne, večer a i přes celou noc.

Hledám vášnivou divošku (nebo ženu i v páru), která se nechá lízat do bouřlivého orgasmu až mi její šťávička vzrušení bude stékat po tvářích a do pusy. Ale i já zbožňuji dlouhé kouření až se mi budou kroutit prsty na nohou, až do velkého výstřiku semene. Chtěl bych ti naplnit pusu pěknou dávkou. Polykáš ráda semeno nebo se necháš postříkat??? Pokud ano tak tě moc chci. Vzdálenost nehraje roli. Přijedu 👍 užijeme si spolu den,večer, noc?
Uvítám i pohodový pár. 😚...